De Sugarchallenge afslankspecial

Er is op dit moment veel te doen rondom het onderwerp suikervrij eten(deze week draait ‘That sugar’ tijdens het International Documentary Film Festival in Amsterdam). Sugar addiction coach Carola van Bemmelen en Sharon Numan maakten voor de succesvolle Sugarchallende-serie deze afslankspecial; 100% suikervrij naar jouw natuurlijk gewicht. Hoewel de sugarchallende géén dieet is, beginnen mensen vaak met een suikervrije leefstijl in de hoop een paar kilo’s kwijt te raken. Vandaag deze handsame gids met daarin alle Do’s en Don’ts voor iedereen die graag een gezond gewicht wil bereiken zónder dieet, maar door lekker te eten volgende Sugarchallenge-lifstyle!

Het boek verschijnt 3 december.

Gratis I-phone Suikerteller App.
Speciaal voor iedereen die kiest voor een suikervrije of suikerbewuste leefstijl is er nu de gratis I-phone Suikerteller App. In deze app is vanhonderden producten te vinden hoeveel suikerklontjes ze bevatten. Tevens geeft de Suikerteller App de glycemische lading en de hoeveelheid koolhydraten aan van alle producten die erin zijn opgenomen én bevat de app een lijst van bijna 80 suikerschuilnamen met hun e-nummers. Heel handig dus voor in de supermarkt!

De App is in de Appstore te vinden onder de naam ´Suikerteller´. Sinds de lancering vrijdagavond 21 november 2014 is de Suikerteller App al bijna 3000 keer gedownload en staat sindsdien op nummer 1 in de top 65 voor gratis appsin de Appstore.Vanwege het enorme succes van de I-phone versie van de Suikerteller App volgt er in de eerste helft van 2015 ook een versie voor Android.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *