Essentiële Superfoods voor Hardlopers!

Chia Zaden, Lijnzaad, Acai Bessen, Maca Poeder…soms zie je door de Superfood bomen het bos niet meer! Hoe begin je met Superfoods?

Superfoods zijn puur natuur, “non processed” en bevatten bomvol vitamines en mineralen. Maar hoe gebruiken we Superfoods en wanneer eet je Superfoods? Een vraag die veel wordt gesteld, met name bij mensen met een actieve levensstijl. Daarom presenteren wij de Runners Health Box, een box vol Superfoods die is samengesteld om de actieve hardloper de juiste ondersteuning te geven om optimaal te presteren. Deze box is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Hero, Urbanrunners en Superfoodshoppen.nl

Door gebruik te maken van Superfoods herstellen je spieren niet alleen sneller, maar je krijgt er ook een enorme energie boost van. In deze box zitten alle ingrediënten om perfecte smoothies te maken voor of na je run. Na het bestellen van deze box krijgen alle klanten een overzicht van smoothie recepten om de meeste mensen op weg te helpen en een speciale kortingsvoucher voor de volgende bestelling op www.superfoodshoppen.nl.

BOX2

De Runners Health Box bestaat uit de volgende 6 Superfoods:

1. Maca 300 gram: Maca geeft het lichaam een energie boost en is rijk aan vezels, mineralen en gezonde koolhydraten.

2. Chia Zaden Bio White 250 gram: Chia zaden zijn rijk aan omega 3 vetzuren, vezels en antioxidanten.

3. Cacao 100 gram: Cacao heeft de hoogste antioxidant waarde in onze voeding en helpt het lichaam sneller te herstellen na een fysieke inspanning.

4. Hennep Gepeld 250 gram: Hennepzaad is rijk aan eiwitten en ondersteunt sterke gewrichten en spieropbouw.

5. Hero Kokoswater* Ananas 250 ml

6. Hero Kokoswater Witte druif & Limoen 250 ml

Hero Kokoswater is dorstlessend en hydraterend vanwege de combinatie van water en mineralen (kalium & natrium). Hero Kokoswater bestaat uit 50% puur kokoswater, 33% puur fruitsap en water. Het is nooit afkomstig van concentraat en bevat hierdoor nog zijn vezels wat extra voedzaam is.

Bestel de Runners Health Box voor een speciale prijs van EUR 34.95 (exclusief verzendkosten EUR 4.95) op www.superfoodshoppen.nl. Er is een beperkt aantal boxen beschikbaar gesteld dus wees er snel bij! Bestellen kan t/m 25 oktober 2013. Alle bestellingen zullen op 28 oktober 2013 worden verstuurd.

fotocredits: Max Sabandar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *