Festivalseizoen vs Runninggirl

Het festivalseizoen is dan eindelijk begonnen, mijn favoriete tijd van het jaar. Ik kan zo genieten van een festival met mooi weer, lekker buiten, dansen met veel vrienden, eten en drinken.

Aangezien ik een hardloper ben en daarnaast in de sportschool train, let ik op wat ik qua voeding en drinken inneem. voeding en drinken inneem. Het blijkt moeilijk om daar een balans in te vinden. Daarom is het festivalseizoen ook het moeilijkste seizoen, want ik wil én op zaterdag lekker naar een festival en genieten, én ik wil de volgende ochtend mijn zondag beginnen met een lange duurloop. Dit gaat helaas niet samen.

Daarnaast heb ik nog een probleem. Omdat mijn sportcollectie in mijn garderobe steeds meer begint te groeien, bestaat mijn garderobe voornamelijk uit sportkleding. Dit kan ik niet aan naar een festival.
Nu dat sporten een ware hype is, is het niet meer vreemd om overdag in je sportlegging te lopen.
Vandaar dat ik voor jullie en voor mezelf, festivaloutfitjes heb gevonden waarbij je wel items uit je sportcollectie kan dragen!

sportstop

Draag je favoriete sporttop met een geprinte luchtige rok en je bent er helemaal klaar voor om naar een festival gegaan. Style het geheel nog af met een choker, voor het ultieme festival geval. De choker gaan we overal zien dit festivalseizoen!

Rok Boohoo, Top Adidas, Choker ASOS

sportjasje

 

Combineer je kimono of sportjasje met een culotte en een kanten bralette voor een vrouwelijke touch. Om toch een sportieve knipoog te geven aan dit festivaloutfit, kies voor sportkousen. Zorg er voor dat het toch een typisch festivaloutfitje blijft en kies daarom voor een heuptasje om je telefoon en geld in op te bergen.

Kimono Adidas, Bralette Hunkemöller, Culotte Zara, Heuptasje Urban Outfitters, Sokken Monki

sportsbra

Natuurlijk kan je ook je sport-bh dragen naar een festival, stijl hem zoals je ook een croptop af zou stijlen. Combineer het bijvoorbeeld met een lange kimono voor echt dat bohémien gevoel en draag daarbij een mooie shorts. Dit is één van de populairste festival outfits en hoe fijn dat je gewoon je sport-bh aan kan houden? Draag hier een ronde zonnebril bij voor het echte hippie gevoel.

Bril Polaroid, Kimono H&M, Sport BH Nike, Shorts Maison Scotch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *