Frecious green shakes

Vers uit de grond, knalgezond en superlekker

FRECIOUS GREEN SHAKES zijn Nederlands eerste slowjuice groentesappen: knalgezond en superlekker. Een unieke mix van de mooiste biologische groenten en kruiden (65%) en fruit. Zo van het land, zonder toevoegingen, vers en koudgeperst met de beste slowjuicer.

Koud en langzaam geperst, dus boordevol energie, kracht en levenslust

FRECIOUS GREEN SHAKES worden op ambachtelijke wijze koudgeperst met een slowjuicer. Hierbij vindt minimale oxidatie plaats en ontstaat er geen verhitting tijdens het persen, zodat alle essentiële vitaminen, enzymen, mineralen en anti-oxidanten maximaal behouden blijven. Het resultaat: shakes van een uitzonderlijke kwaliteit, boordevol energie, kracht en levenslust.

Puur natuur

FRECIOUS GREEN SHAKES bevatten geen conserveringsmiddelen, geen toevoegingen, geen concentraat en worden niet gepasteuriseerd. Kortom: Supergezond, reinigend en ook nog eens heel erg lekker. Dat zie je, dat proef je en dat voel je.

Health boosters op celniveau

Hoe natuurlijker de voeding, des te beter de opname. FRECIOUS groentesap is tot de rand gevuld met alle voedingstoffen die essentieel zijn voor de opbouw, versterking en reiniging van elke cel in je lichaam. Krachtpatsers puur natuur.

Natuurlijke suikers, caloriearm

Groentesappen bevatten veelal een relatief lage hoeveelheid natuurlijke suikers en calorieën. Ze geven minder bloedglucose schommelingen waardoor je ook minder snel een hongergevoel krijgt na het drinken ervan. Zo blijf je, naast gezond, ook nog een beetje in shape.

Voor gezonde levensgenieters

Mensen die een ruime hoeveelheid groente en fruit eten, hebben een lager risico op hart- en vaatziekten, bepaalde vormen van kanker en andere ziekten*. Het is vooral de variatie in groenten die zorgt voor het beschermende effect. Deze variatie vind je ook terug in onze rijke mix van groenten, kruiden en fruit. En voor de levensgenieters die soms zondigen: na een avondje uit, is een FRECIOUS GREEN SHAKE de ideale manier om te detoxen en je lichaam weer in balans te brengen. Helemaal zen dus.

Wil je meer weten over Frecious? Klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *