H&M breidt Sport-collectie verder uit

Vol trots kondigt H&M de ontwikkeling en uitbreiding aan van haar H&M Sport-concept. De vernieuwde H&M Sport-collectie biedt vanaf deze maand een bredere keuze en nieuwe ontwerpen voor een groter aantal sportactiviteiten. Hiermee sluit het concept aan op de actieve levensstijl van vandaag de dag. De nieuwe collectie voor zowel dames en heren als kinderen, is ontworpen op basis van input van topatleten van wereldklasse uit het Zweedse Olympische team. Performance in combinatie met een natuurlijk gevoel voor fashion stonden hierbij voorop. Behalve een nieuwe visuele identiteit krijgt het H&M Sport-concept in geselecteerde winkels nu ook haar eigen afdeling. De uitbreiding van de H&M Sport-collectie bevestigt H&M’s langetermijncommitment aan dit concept en haar snelgroeiende betrokkenheid bij de sportwereld.

“De nieuwe H&M Sport-collectie is heel spannend, vooral vanwege de input en expertise van topatleten van het Zweedse Olympische team. Sport en fitness spelen een steeds belangrijkere rol in onze levens en de vernieuwde H&M Sport-collectie draagt ertoe bij dat je er goed uitziet en je fantastisch voelt”, zegt Ann-Sofie Johansson, hoofd design bij H&M.

“Wat we dragen maakt absoluut verschil als we moeten presteren. Het was echt een geweldige ervaring om te kunnen adviseren bij de ontwikkeling van deze uitgebreide H&M Sport-collectie. Onze focus lag op de pasvorm, de functionaliteit en de performance van de kleding, maar natuurlijk ook op het comfort. Deze nieuwe kleding van H&M Sport helpt iedereen zo veel mogelijk uit hun sportactiviteiten te halen”, zegt de Zweedse zwemster en Olympisch medaillewinnaar Therese Alshammar.

DAMES
Voor dames biedt H&M Sport kleding voor diverse takken van sport. Zo is er hardloopkleding voor alle weersomstandigheden, inclusief een winddicht en waterafstotend jack en alle andere hardloopbenodigdheden; quick-dry kleding voor work-outs; ruime, comfortabele kleding voor body-en-mindactiviteiten zoals yoga; en beschermende fleece jacks en waterafstotende broeken en leggings voor degenen die graag buiten sporten. Functionaliteit en comfort zijn essentieel in het design, wat onder meer tot uitdrukking komt in de verschillende vormen van ondersteuning die de drie soorten sport-bh’s bieden. De kleuren van de damescollectie lopen van zwart, wit en grijstinten tot felroze.

HEREN
De essentiële hardloopkleding voor heren binnen het H&M Sport–concept omvat onder andere jacks in blokkleuren of met prints, en T-shirts met print. De fitnesskleding omvat onder meer work-out T-shirts, warm-upshirts en –broeken en mouwloze hoodies. Voor buitensporten zijn er isolerende jacks en andere basics, maar ook een onmisbaar shelljack dat 100% waterdicht is. Specifiek voor tennissers is er keuze uit verschillende poloshirts en tennisshorts.

KINDEREN
H&M Sport biedt kleding voor jongens en meisjes in alle leeftijden, zowel om lekker in te spelen als om in te sporten. De collectie omvat trainingspakken en voetbal-, tennis-, en zwemkleding. Ook is er een speciale lijn met danskleding en een complete reeks buitensportkleding voor alle weersomstandigheden.

37k7 su3m

 

Bekijk de volledige mannen collectie hier en hier voor dames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *