Dit is waarom “Food Preppen” handig, lekker en voordelig is

Met al onze drukke agenda’s z n we gemiddeld zo’n 77 minuten per persoon per dag onderweg- erg lastig om op zulke momenten een lekkere gezonde maaltijd voor jezelf klaar te maken. De oplossing hiervoor? Food prepping: een wereldwijde trend die ook in Nederland massaal wordt opgepakt.

LEKKER VERS BEWAREN
Van fijne salades aan je bureau tot een zoete boost na je work-out: een gezonde levensstijl hoeft (ook als je het druk hebt) niet ingewikkeld te zijn. Helemaal niet als je eten handig kunt meenemen onderweg. Je bereidt alles thuis rustig voor, maakt precies wat je zelf lekker vindt en bewaart de maalt den in de koelkast of vriezer. Zo hoef j je niet druk te maken of je voldoende gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt, ga je niet meer langs de benzinepomp voor dat kleffe broodje en vlieg je bij stevige trek niet de eerste de beste buurtsuper meer in.

‘NEDERLANDER GOOIT 47 KILO VOEDSEL PER JAAR WEG’
Door het food preppen bespaar je veel tijd doordeweeks. Ook weet je precies wat je eet én gooi je minder eten weg: een belangrijk punt, want uit onderzoek van het Voedings- centrum blijkt dat de gemiddelde Nederlander zo’n 47 kilo voedsel per jaar
weggooit.

IDEAAL: PREP YOUR MEAL IN DE TEFAL MASTERSEAL
Voor food prepping is het natuurlijk belangrijk dat je genoeg bakjes in huis hebt om je eten in te bewaren. Welke hiervoor ideaal zijn? Wij kregen deze mooie MasterSeal-vershoudbakjes van Tefal opgestuurd om deze voor jullie te testen.

Ze zorgen er dankzij de speciale seal in de deksel voor dat je eten tot wel twee keer zo lang vers blijft en dat merk je zeker, het sluit prima af en daardoor smaakte mijn maaltijd in de middag nog heerlijk. Ook zijn ze 100% lekvrij, zodat je je onderweg geen zorgen hoeft te maken dat de boel gaat lekken in je tas. Wel zo handig denk ik zo!

VEILIG
Verder zijn de bakjes vaatwas- en magnetronbestendig, kindvriendelijk én veilig in gebruik: ze zijn vrij van BPA en (door het hygiënische ontwerp van het deksel) de eerste vershoudbakjes waarop een Baby Care certificaat is afgegeven. Ook fijn: je hebt maar liefst 30 jaar garantie.

De Tefal MasterSeal Fresh Boxen zijn o.a. verkrijgbaar bij Blokker.nl, Bol.com en Fonq.nl voor 19,99 euro.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *