Meet Dani van Fitgirls.nl

Gezond en lekker eten hoeft volgens Dani niet moeilijk te zijn en ze is dan ook altijd opzoek naar nieuwe gezonde creaties! Als fanatiek sporter en foodie deelt ze haar ervaringen, tips en gezonde recepten op haar persoonlijke blog en is ze founder van de inspiratie website Fitgirls.nl. Speciaal voor UrbanRunners deelt ze haar verhaal.

Voeding heeft altijd een belangrijke rol gespeelt in mijn leven. Als dochter van een chef-kok groeide ik op in de keuken tussen alle smaken, kleuren en geuren.

Nu is dat niet anders. Ik sta net als mijn vader vol passie en op een eigentijdse wijze in de keuken om lekkere gezonde gerechten te creëren. Je kunt wel zeggen dat het me letterlijk met de paplepel is ingegoten. Deze passie is ontstaan toen ik nog jong was maar kwam pas tot uiting toen ik het echt nodig had.

Ik heb zelf ervaren wat gezonde voeding voor effect heeft (gehad) op mijn leven en die van mijn gezin. Na helemaal opgebrand te zijn nam ik het heft in eigen handen en besloot ik er alles aan te doen om weer fit te worden. Ik begon met gezond eten, krachttraining en hardlopen en voelde me beter dan ooit!

Mijn dochter van 2,5 jaar heeft de ongeneeslijke en ernstige ziekte Cystic Fibrosis. Gezonde voeding en beweging zijn essentieel voor haar levenskwaliteit. Mede hierdoor is deze lifestyle zich gaan ontwikkelen en wil ik haar het allerbeste bieden door het goede voorbeeld te geven.

Buiten dat gezond eten goed voor ons is vind ik het de kunst om recepten te verzinnen die niet alleen lekker zijn maar er ook nog eens mooi uitzien én makkelijk te bereiden zijn. De smaak, de geur, de kleuren en de presentatie; alles moeten tot in de details kloppen. Daar ligt voor mij de uitdaging!

Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde lifestyle de basis is voor een gelukkig leven. Het geeft me kracht, rust en het brengt me zowel lichamelijk als geestelijk in balans. Deze voordelen verdient elk mens en ik hoop middels mijn blog en website Fitgirls.nl veel vrouwen te kunnen inspireren! Met een team van experts en ervaringsdeskundigen hopen we veel vrouwen te kunnen helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Zowel van binnen als van buiten!

Wil je meer weten over Dani en de website Fitgirls.nl? Volg haar persoonlijk blog op Instagram en de website Fitgirls.nl op Instagram en Facebook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *