MKBM: MyKillerBodyMotivation

Naast hardlopen vind ik het leuk om verschillende sporten te beoefenen, lees: yoga, ballet, krachttraining and so on. Stiekem vind ik de afwisseling ook gewoon heel leuk (geen keuze hoeven maken!) maar ook; elke workout een andere outfit, yay!

Anno 2017 hoeft sportkleding niet meer van een gevestigde naam te zijn. (Iets met een N en ike). Er zijn steeds meer nieuwe merken, en dat maakt de keuze reuze! Dit keer koos ik voor een kracht training gehuld in de nieuwe lijn van MKBM.
Ik vond het opvallend dat mijn PT’s van de Gymzaal  allemaal complimenten gaven over de outfit. Een andere kleur, dat viel op! Groen, dat is weer eens wat anders dan mijn gebruikelijke ‘ik-lijk-slanker-in-zwart’ pakjes.
De legging zit mooi hoog, dat vind ik vooral fijn tijdens squats of yoga. *Mijn grootste ergernis; een afzakkende, doorschijnende, te lage legging.
De Sport-BH zat goed, ik zou er niet in gaan hardlopen maar dat komt omdat ik persoonlijk alles über strak wil hebben zitten. Ook zit de top top (ha!) .. Het model is iets wijder en langer waardoor het mooi afkleed. De trui maakt het geheel af.
MKBM voelt voor mij als ‘sporty lifestyle’ kleding; iets waarin je ook prima naar de bios kan (en er nog leuk uitziet ook!).
Hip, betaalbaar, comfortabel! Je kunt de collectie bestellen via de volgende link
(fotografie: David Stegenga)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *