Oergezond drankje voor duursporters

DrinkMaple komt naar Nederland. In Noord-Amerika gebruiken duursporters al jaren esdoornsap. Deze sap zit in het nieuwe drankje, DrinkMaple. Zij tappen het sap rechtstreeks uit de esdoorns. Maak je geen zorgen, de boom ondervind daar geen schade van. Dit product kan erg voordelig werken voor duursporters zoals ons. Naast dat het heel gezond is, werkt het ook hydraterend. 

Voorkom dehydratie
Ons lichaam bestaat voor 60% uit water en bij 2% vochtverlies ontstaan er al negatieve effecten op sportprestaties. Je kan bv. tijdens je hardloopwedstrijd sneller last krijgen van kramp. Het is belangrijk om vochttekort ook wel bekend als dehydratie te voorkomen. Mensen grijpen al snel naar een energie drank vol met suikers en andere toevoegingen. Hier hoef je geen expert voor te zijn om te weten dat dit niet heel goed voor je is. DrinkMaple is puur, van boom tot fles zonder toevoegingen.

Oergezond boomwater
DrinkMAPLE is opgericht door de triatleten Kate en Jeff nadat ze aan de “Ironman” triatlon in Mont Tremblant hadden meegedaan. Tijdens dit event kregen zij onderweg pure esdoornsap en waren toen meteen onder de indruk. Wat maakt DrinkMAPLE zo oergezond? Het komt direct uit een esdoornboom, zonder enige toevoegingen. Het is glutenvrij, zuivelvrij, veganistisch en non-Gmo(niet genetisch gemodificeerd). DrinkMAPLE bevat 46 soorten voedingsstoffen aan vitaminen, mineralen en aminozuren. Allemaal voedingsstoffen die meewerken aan betere sportprestaties.

18159338_10154749012318386_645758619_o

Wij namen DrinkMaple onder de loep en kwamen al snel tot de conclusie dat dit product een groot succes kan worden in Nederland. Wij Nederlanders worden steeds bewuster van wat wij eten en drinken, en dit product sluit daar goed bij aan. De eerste slok was verrassend, want je weet eigenlijk niet wat je te wachten staat. Maar het smaakt fris en met een subtiele zoete smaak.

Wil jij het een keer proeven? DrinkMAPLE is verkrijgbaar bij Ekoplaza, en Vitaminstore voor een prijs van €2,99.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *