RUN BABY RUN WITH MEDIS

Urbanears heeft oordoppen ontwikkeld die perfect aansluiten op de behoeftes van hardlopers: de Medis. De meeste oordopjes rusten in het oor waardoor ze beweegruimte hebben en niet stevig genoeg in het oor liggen. De Medis brengt een oplossing met een uniek kliksysteem. Dit kliksysteem zorgt ervoor dat de oordopjes goed op hun plek blijven zitten en er niet uitvallen. Om er zeker van te zijn dat iedereen de Medis past zijn er drie verschillende maten: S-M-L.
De oordopjes zijn licht en klein. De koortjes zijn van stof wat het geheel een stoere look & feel geeft. Voordeel hiervan is dat de snoertjes niet snel in de knoop raken. Elke Medis is voorzien van een microfoon en een remote knop voor je telefoon of ipod.
Met de Medis beleven sporters alle comfort die ze nodig hebben tijdens hun work-out. De oordopjes zijn er in 13 verschillende kleuren en naast de nodige technische functie, stylen ze ook meteen je outfit af.
Medis & Running

Hardlopen is de meest beoefende sport in Nederland. Veel hardlopers luisteren naar muziek tijdens het rennen. Uit recent onderzoek is gebleken dat het rennen met muziek in je oren niet alleen je conditie verbeterd maar ook het gevoel van vermoeidheid verminderd. Bovendien heeft muziek een positief effect op je hartritme waardoor je uithoudingsvermogen een boost krijgt en je minder uitgeput voelt na het lopen. Een goede beat in je oren is hierbij een must!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *