Spinazie wrap (glutenvrij)

foto(674)
Vandaag voelde ik me nogal katerig en had daardoor geen zin om de deur uit te gaan voor boodschappen. Ik ben gaan improviseren met de dingen die ik nog in mn koelkast had liggen en wat was dit lekker zeg! Na niet meer dan 15 minuten kon ik dit gerecht al lekker opsmikkelen.
Zelfs voor degene die denken niet te kunnen koken is dit echt het proberen waard. Het is zo simpel als een ei bakken.
foto(677)
Ingredienten:
– een handvol spinazie
– 2 eieren
– 4 cherry tomaten (snijd ze in partjes)
– klein beetje geitenkaas (brokkel het in stukjes met je vingers)
– wat zout, peper en knoflookpoeder.
foto(668) foto(669) foto(670) foto(675) foto(676)
Wat nu?:
Gooi de eieren, spinazie, zout , peper en knoflookpoeder in je keukenmachine. Doe hetzelfde als wanneer je een omelet bakt, alleen nu op laag vuur, anders word het geen mooie wrap. Wanneer de onderkant stevig is draai je’m om en zet het vuur op max voor 30 sec. Doe de tomaten en geitenkaas op de spinazierol en rol m als een wrap!
Smakelijk!
foto(672)
Kijk ook op www.thecookteaser.com voor meer info & recepten
xoxo
The Cookteaser
foto(673)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *