Spotlight: Alain de Bruijn

Elke week zetten wij een Urban Runner in de spotlight, deze week is Alain de Bruijn aan de beurt. Benieuwd wie hij is? Lees het interview hieronder:

Alain de Bruijn: 29 jaar woon/werk in Amsterdam als Freelance vormgever en idee-ontwikkelaar, studio aan de Leidsestaat website : alaindebruijn.com.

Type runner: Loop voor mijn ontspanning/hobby, maar vind het wel fijn om te trainen met een doel voor ogen.

@zomaar facebook

Fotocredits: mathijshanenkamp.com

Favoriete hardloopmerk: Schoenen: Nike (freerun3 voor langere afstanden of flyknits  voor “korte snelle stukjes”  Broekje: Nike dry-fit en Shirt: Rapha (eigenlijk een wielermerk maar mooie spullen) of Nike dry-fit.

Train: 1 a 2 keer per week bootcamp en daarnaast 2 a 3 keer hardlopen

Beste loopprestatie: 18 kilometer onder de 1,5 uur.

Doel: Ben nu aan het trainen voor de Fisherman’s friend strongmanrun (18 kilometer en 25 hindernissen) en wil daarna verder trainen voor een (halve) marathon.

Favoriete looproute: Grote ronde Westerpark richting Haarlem, rondjes Vondelpark of de omgeving rond Nijmegen(7 heuvelenloop)

Horloge of App: Iphone met Nike plus app.

Motivatie als je moe bent: Een fijne playlist met lekkere “loop-muziek van Jay z & Kanye tot Elvis en Nirvana tm de Rolling Stones.

Beste hardloop moment van de dag: Het liefst aan het einde van de middag, een uurtje het Vondelpark in en dan douchen in mijn studio aan de Leidsestraat en dan nog even door met werken.

Ultieme powersong van dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *