Summerbody of het hele jaar fit?

De zomer loopt langzaam op zijn einde, maar wat was het een prachtige zomer! Na het genieten van vakantie, waar je vaak wat vaker uit eten gaat en wat meer drankjes drinkt op het terras, is het weer tijd om in het gewone ritme te komen en ‘in shape’ te blijven (of komen).

Wat voor mij altijd goed werkt is om meteen een nieuw doel te stellen. Dan heb ik een eindpunt waar ik naar toe kan werken en waar ik full focus voor kan gaan. Eind oktober staat dan ook de halve marathon van Valencia op de planning. Meteen een eerste tip tussendoor: plan eens een race in het buitenland. Zo kun je er een citytrip van maken en geniet je dubbel, van je finish en van de mooie plek.

Met deze 8 tips train je verantwoord voor je nieuwe doel

Wil jij starten met hardlopen of wil je jezelf een nieuw hardloopdoel stellen? Of dat nu een snelle 5, een mooie ronde van 10 of een (halve) marathon is, iedereen kan het. Lees mijn tips – overigens niet alleen voor hardlopers – om verantwoord op te bouwen naar jouw persoonlijke doelstelling. Dit artikel is in samenwerking met CZdirect en is hier te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *