adidas eyewear lanceert nieuwe sportbril

Sportbrillenspecialist adidas eyewear legt de lat nu nog hoger voor de outdoorsector met de nieuwe tycane pro outdoor. Onbelemmerd zicht, optimale bescherming, uitstekende pasvorm en een revolutionaire foam die perfect op het gezicht aansluit. De tycane pro outdoor is de ideale gadget, zelfs bij de zwaarste bergbeklimmingen

Optimale bescherming is essentieel in de bergen. Door de sterke zonnestralen en de snijdende wind op grote hoogtes, lopen bergbeklimmers het risico om oogschade op te lopen. Een kwalitatieve sportbril is dan ook een absolute must. Technisch hoogstandje van de tycane pro outdoor is de innovatieve en ergonomisch gevormde foam die perfect aansluit op het gezicht. De foam vormt zich optimaal naar elk hoofd, waardoor de ogen beschermd zijn tegen uv-licht, regen, transpiratie en wind. De combinatie van het ademende materiaal, de ventilatiesystemen in de foam en de anti-condenslaag op de glazen zorgt altijd en overal voor perfect zicht.

De Duitse bergbeklimmer Thomas Huber, een van de twee Huber-broers: “Bij moeilijke beklimmingen is een goed zicht letterlijk van levensbelang. De tycane pro outdoor creëert een ongekend gezichtsveld in elke situatie, dit heb ik zelf kunnen ondervinden tijdens de producttests in Patagonië. De nieuwe foam sluit naadloos aan, beschermt ogen tegen alle invloeden en zorgt er ook voor dat de glazen niet beslaan. De waterafstotende filtertechnologie stoot vuil, stof en neerslag moeiteloos af voor perfect zicht.”

De tycane pro outdoor speelt in op elke mogelijke behoefte. Het SPX-montuur is licht, flexibel, splintervrij en anti-allergeen. Dankzij de verstelbare veren en neusstukken kan de drager de bril aanpassen aan de vorm en grootte van het hoofd. De uiteinden van de veren, waaraan de meegeleverde hoofdband kan worden bevestigd, is bekleed met rubber zodat de bril niet afglijdt. De tycane pro outdoor is beschikbaar in twee maten en vijf kleuren.

De adidas eyewear tycane pro outdoor is verkrijgbaar vanaf € 209,-.

Schermafbeelding 2014-09-16 om 19.04.44 Schermafbeelding 2014-09-16 om 19.04.32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *