Adidas FIT Smart is meer dan een activity tracker

Adidas kondigde vandaag de nieuwste toevoeging aan haar groeiende miCoach digitale fitness ecosysteem aan met de introductie van de FIT SMART, een polsband voor High Intensity trainingen dat de hartslag, calorieën, snelheid, afstand en pastempo meet.

Ontworpen voor hardloop, training en fitness activiteiten, de FITSMART meet in tegenstelling tot veel van de activiteit trackers op de markt door mideel van je hartslag de reactie op lichamelijke activiteit en begeleid de gebruiker daarmee in een training op de juiste intensiteit voor de beste resultaten.

FIT SMART biedt ongeëvenaard comfort en pasvorm met een soft touch siliconen band. Een duidelijk LED display biedt in een oogopslag de visuele begeleiding op de huidige trainingsintensiteit gepresenteerd in kleur zones: blauw, groen, geel en rood. Trillingen en visuele aanwijzingen geven feedback en coaching, zodat de gebruiker het meeste uit elke training haalt.

Bedoeld voor diegenen die begeleiding en feedback wensen tijdens hun workout, de FIT SMART werkt met een geheel nieuwe mobiele app gericht op het stellen en bereiken van je wekelijkse doelen, evenals langere termijn doelen.

FIT SMART slaat tot 10 uur van de training data op en synchroniseert deze met het miCoach platform, door een  Bluetooth Smart verbiding naar de miCoach Train en Run app op je mobiele telefoon. Vanuit de app kan de gebruiker FIT Smart instellingen aanpassen.

FIT SMART zal verkrijgbaar zijn in zwart en doorschijnend wit in twee maten en zal op € 199 worden geprijsd. Het product zal voor het eerst gelanceerd worden medio augustus 2014. Hij zal vanaf 15 augustus online beschikbaar zijn.

336924_v2 336951_v2 336950_v2 336917_v2 336953_v2 336946_v3 336925_v2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *