Adidas introduceert smartwatch voor hardlopers

Adidas introduceert miCoach SMART RUN. De laatste én meest innovatieve toevoeging aan de adidas miCoach familie. Met SMART RUN brengen we het meest geavanceerde en intuïtieve hardloophorloge op de markt en heb je alles om je pols in één enkel apparaat.

Voor het eerst kan je je hartslag monitoren via je pols want SMART RUN maakt gebruik van optische technologie om je hartslag te meten. Een hartslagmeter om je borstkas is vanaf nu overbodig. De ingebouwde accelerometer houdt elke stap bij en je route, snelheid en afstand track je via GPS. Muziek op de ingebouwde MP3-speler beluister je draadloos over Bluetooth.

adidas-miCoach-SMARTRUN_Beeld02

Het meest unieke van miCoach blijft dat je tijdens je run real-time gecoacht wordt. Deze coaching krijg je draadloos te horen via Bluetooth, via verschillende trilstanden of het 1.45” kleuren touchscreen

Om beter te worden in je sport is de combinatie tussen intervaltraining, cardiotraining en krachttraining de beste manier om kracht, snelheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. Doordat miCoach je coacht op basis van je hartslag, ben je in staat om deze verschillende trainingen optimaal en zo efficiënt mogelijk uit te voeren. miCoach werkt met vier gekleurde hartslagzones – blauw, groen, geel en rood – en SMART RUN gebruikt deze zones om je te coachen gedurende je training. Maar ook de kracht- en flexibiliteitsoefeningen die nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen worden gegeven vanuit de adidas miCoach SMART RUN. Het horloge bevat honderden verschillende workouts. De animaties spelen af op je horloge en helpen je zo elke herhaling en oefening correct uit te voeren.

Het miCoach SMART RUN horloge is volledig geïntegreerd met het miCoach webplatform waardoor trainingschema’s, afgeronde workouts en je instellingen draadloos via WLAN worden gesynchroniseerd.

miCoach SMART RUN is vanaf 15 november exclusief verkrijgbaar via www.adidas.nl voor een consumentenadviesprijs van EUR 399.

Over miCoach
miCoach is een interactieve trainingservice voor iedereen die traint voor zijn/haar favoriete sport, om fit te blijven of gewoon voor de fun. Dankzij de kennis en ervaring van adidas’ elite coaching partners biedt miCoach gebruikers real-time coaching en alle tools die ze nodig hebben om hun prestaties bij te houden en de voortgang van de resultaten te volgen die ze willen nastreven. De breedte van het aanbod bevat oa gratis toegang tot het web-platform,www.micoach.com, een community met honderden gratis trainingsplannen, gratis mobiele apps voor iOS, Android en Windows Phone 8, evenals een uitgebreide reeks apparaten voor het bijhouden van alle aspecten van je prestaties, zowel voor competitie als training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *