We gaan de duisternis in tijdens de Amsterdam Night Run

Zaterdagavond 8 september is Amsterdam hét decor van de Night Run. Loop jij net zoals ik het liefst in de avond? Lekker even de dag de revue laten passeren terwijl je in het donker je benen het werk laat doen. Dit is je kans, de race begint namelijk pas bij zonsondergang.

Een absolute must voor iedere loper die nog meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement wil ervaren. Urban Runners doet dus mee, want wij zijn altijd op zoek naar routes die ons stukjes van de stad laten zien die je anders niet zo snel ontdekt. Ga jij mee op ontdekking?

Zodra de zon onder is in het Olympisch Stadion, wordt het startsein gegeven voor de 8 km lange en donkere loop. Verlicht door een headlight (krijg je daar) vertrek je, in de duisternis, park Schinkel Eilanden, Oeverlanden en Tuinpark ons Buiten in en word je verrast door een spetterend muziek, licht- en vuurspektakel. Dat is al een feestje op zich, maar….hou nog wel een beetje energie over want natuurlijk wordt ook deze Night Run afgesloten met een afterparty. Daar zijn wij uiteraard ook van de partij!

Loop en dans je met ons mee? Schrijf je dan nu in via: www.amsterdamnightrun.nl 

Tot in de duisternis!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *