Anthony Joshua opent Under Armour store met een knock-out

Under Armour heeft zich definitief gevestigd in Nederland en wel in onze hoofdstad Amsterdam. Vorige week opende wereld kampioen zwaargewicht Anthony Joshua op spectaculaire wijze de Under Armour Brand House in Amsterdam. Bokslegende Anthony Joshua trok veel bekijks door de winkelruit compleet aan puin te slaan. Hiermee opende het merk officieel de deuren van de indrukwekkende sportwinkel.

De 1.000 vierkante meter tellende innovatieve nieuwe winkel, gesitueerd in een van Europa’s drukste winkelstraten, werd vandaag op dramatische wijze geopend voor fans en media. Met één krachtige stoot op de ruit van de winkel, van een van ‘s werelds krachtigste boksers, werd de winkel officieel geopend.

De innovatieve nieuwe Europese winkel is gevestigd in de Kalverstraat, de belangrijkste en drukste winkelbestemming in de stad. Het Under Armour Brand House presenteert alle geavanceerde producten en designs van het merk en is gebrand om klanten een ultieme winkelervaring te bieden. De winkel biedt een interactieve winkelruimte met heren-, dames- en kinderkleding, schoenen en accessoires. Het complete aanbod van Under Armour is in de Amsterdamse winkel te vinden.

Heb jij al een kijkje genomen?!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *