ASICS heeft de lancering van de GEL-NIMBUS™ 21 aangekondigd

ASICS heeft de lancering van de GEL-NIMBUS™ 21 aangekondigd, de nieuwste versie van de neutrale hardloopschoen aan de top van zijn assortiment. Omdat het constant blijft streven naar beter, koos ASICS bij deze schoen voor hoogwaardige technologie en een wetenschappelijke aanpak waarbij de mens centraal staat. Daarmee biedt het langeafstandslopers superieur comfort zodat ze langer en verder kunnen lopen.

Het ontwerp voor neutrale lopers is voorzien van ASICS’ nieuwste dempingstechnologie, FLYTEFOAM™ PROPEL & FLYTEFOAM™ LYTE. Die geeft je met haar veerkracht een nog energieker en lichter gevoel terwijl je rent.
ASICS’ Nimbus-collectie kreeg de Latijnse naam van een wolkformatie en is synoniem geworden met comfort, doordat elke nieuwe generatie technologische verbeteringen en vernieuwing biedt. Net als zijn 20 voorgangers laat dus ook de GEL-NIMBUS™ 21 hardlopers profiteren van nieuwe technologieën, waaronder:

  • Een betere pasvorm: een nieuwe leest met meer ruimte in de voorvoet, in combinatie met jacquardmesh en 3D-opdrukken, past zich aan de bewegingen van de loper aan om een weergaloze en ademende pasvorm te garanderen.
  • Energieke demping: in de tussenzool is FLYTEFOAM-technologie verwerkt, zowel FLYTEFOAM™ PROPEL als FLYTEFOAM™ LYTE, om wat meer luxe te bieden tijdens het rennen. Deze tussenzool veert dankzij FLYTEFOAM PROPEL sterk terug wanneer ze wordt vervormd en is door het FLYTEFOAM LYTE-materiaal de lichtste en, met haar nanovezels van cellulose, duurzaamste tussenzool die ASICS maakt.
  • Maximale schokdemping: strategisch geplaatste GEL™-technologie op zones in de voor- en achtervoet waar de impact het hoogst is, verlaagt de schokken en de belasting die het lichaam ondervindt. Zo vindt de beste schokabsorptie plaats waar dat het hardst nodig is.

Tot de vernieuwingen aan de GEL-NIMBUS™ 21 behoren:

  • FLYTEFOAM™ LYTE – aan de onderkant van de tussenzool – dat constante demping biedt door een ontwerp met nanovezels
  • FLYTEFOAM™ PROPEL – bovenaan in de tussenzool – dat een uitstekende veerkracht biedt wanneer het wordt vervormd
  • Jacquardmesh – het bovenwerk – met 3D-opdrukken, die zich aanpast aan de bewegingen van de hardloper voor een ongeëvenaarde pasvorm
  • Volledig lateraal contact met ondergrond – dankzij de constructie – dat neutrale tot supinerende lopers een vloeiendere voetafwikkeling biedt
  • TRUSSTIC – in het midden van de constructie – die de hele zool lichter maakt en tegelijk de structurele integriteit van de schoen bewaart
  • Een voorgevormde EVA sockliner

De lancering van de GEL-Nimbus™ 21 wordt ondersteund door een volledig geïntegreerde multimediacampagne op verschillende mediaplatformen offline en online. Ze past in ASICS’ ‘I MOVE ME’-platform en bouwt voort op de krachtige originele verhaallijnen daarvan. Zo komt er ook een officiële campagnevideo met marathonloper en drievoudig olympiër Diane Nukuri, die te zien zal zijn op het YouTube-kanaal van ASICS.

ADVIESPRIJS: 180 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *