ASICS lanceert nieuw concept tijdens heropening ASICS Flagship store in Amsterdam

ASICS heeft gisteren op feestelijke wijze een geheel nieuw winkelconcept “Sound Mind Sound Body” gelanceerd tijdens de heropening van de ASICS Flagship store in Amsterdam. Het concept vertaalt de filosofie van het merk, ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’, naar de praktijk door sport letterlijk in de winkel te brengen met een community room.  Amsterdam gaat met deze opening wereldsteden als Tokyo, Seoul, Brisbane, New York, en Berlijn voor, daar volgt het nieuwe concept binnenkort.

De nieuwe store is een multi-inzetbare ruimte voor de meest uiteenlopende lessen, van yoga en self defence workouts tot en met circuit trainingen en core stability.

image(28)

De winkel straalt warmte uit dankzij de zorgvuldig gekozen materialen en door de combinatie van beton samen met natuurlijke materialen creëert dit een stedelijke, maar easy-going sfeer. De vele planten geven de ruimte een frisse touch.

Onder de naam MotionID is het mogelijk om een uitgebreide voetanalyse te doen onder begeleiding van vakkundig personeel om zo de beste hardloopschoenen uit te kiezen voor jouw profiel.

image(27)

image(25)

image(24)

De feestelijke opening begon met een welkom door Scott Wakefield, Retail Director van ASICS Europe, en Alistair Cameron, CEO van ASICS Europe. Alle genodigde kregen rustig de tijd om uiteraard de nieuwe winkel goed te bekijken en de nieuwe collectie te bewonderen. Ook werden er ook verschillende demo’s gegeven in de gloednieuwe community room.

Daarna stond er een social run door Amsterdam op de planning onder leiding van head Frontrunner en voormalig olympisch atleet, Robert Lathouwers. De run begon uiteraard door het naastgelegen Vondelpark en ging verder over de grachten van Amsterdam. Wij zijn erg enthousiast over dit nieuwe winkelconcept en inrichting.

Hier enkele beelden van de opening:

image(4)

image(5)

image(6)


image(9)

image(10)

image(11)

image(13)

image(14)

image(15)

image(16)

image(17)

image(18)
Het adres van de nieuwe ASICS store is Stadhouderskade 23AB, Amsterdam (naast het Vonderlpark). Vanaf nu kan iedereen kennis maken met de vernieuwde winkel!

Wie een workshop of groepsles wil volgen in de community room kan het programma terugvinden op de Facebookpagina van de winkel.

( fotogafie: Zout fotografie.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *