Bamboe sportkleding voor de bewuste sporter

Hard lopen is hard werken. Hard werken betekent transpireren. Wist je dat je met kleding gemaakt van bamboe een stuk minder last hebt van zweten? Want vooral tijdens het sporten komen de unieke eigenschappen van bamboe-kleding goed tot hun recht. Bamboe absorbeert namelijk 3 keer meer vocht dan katoen en voelt zijdezacht aan.

v-hals_3_1 v-hals_4

Bamboe-kleding neemt dus meer vocht op en door de buisvormige structuur van de bamboevezel verdampt het vocht sneller. Je kleding blijft dus langer droog. Heb je een gevoelige huid? Ook dan is kleding van Bambooo ideaal. Het is hypoallergeen en antibacterieel, dus minder last van vervelende geurtjes zelfs bij herhaaldelijk gebruik. Verder houdt de kleding je koeler dan traditionele kleding, terwijl het je in de winter merkbaar warmer houdt (tot wel 3 graden warmer dan traditionele kleding). Ideaal te gebruiken als base layer om in weer en wind te sporten!

logo

Alle Bambooo basics zijn gemaakt van het hoogste percentage bamboe. Dit uiterst duurzame materiaal heeft de structuur van zijde en is daarom ongelooflijk zacht.

Op www.bambooo.nl vind je trendy basics, ondergoed en sokken gemaakt van bamboe voor hem en haar. Het is ook geschikt voor dagelijks gebruik en zeer comfortabel om in te sporten dus neem snel een kijkje!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *