Beleef je favoriete outdoor run nu ook op de loopband

Te warm, te koud, te nat of te donker om buiten te joggen? Geen excuus! MyRunning Logbook, de nieuwe fitness app van Technogym, simuleert jouw outdoor run op de loopband. Daag jezelf nog vaker uit en loop je favoriete parcours nu ook in de sportschool, thuis of in de gym op vakantie.

MyRunning Logbook is beschikbaar op de loopbanden van Technogym met een Unity scherm. De nieuwe fitness app herkent jouw eerder uitgevoerde outdoor run als die geregistreerd is met een mobiele app zoals RunKeeper, Strava en MapMyFitness of activity tracker zoals Polar en Fitbit.

Via het touchscreen op de loopband loggen gebruikers in op hun persoonlijke mywellness omgeving. Met MyRunning Logbook selecteren zij een eerder geregistreerde outdoor run, waarna de loopband het parcours herkent. Zodra de training start, past de loopband automatisch zijn snelheid aan en ook de hellingshoek komt exact overeen met het parcours van de outdoor run.

Wil je de prestatie van je eerdere run verbeteren? Schakel dan op de loopband een tandje bij. MyRunning Logbook vergelijkt je training met je prestatie tijdens de outdoor run. De plattegrond op het scherm van de loopband toont je exacte locatie op het parcours, zodat je direct ziet of je sneller of langzamer bent dan de vorige keer. Op het scherm zie je ook de snelheid en de afgelegde afstand.

Wellness cloud
MyRunning Logbook is de nieuwste innovatie binnen de Technogym mywellness cloud, waarmee gebruikers digitaal inzicht krijgen in hun persoonlijke levensstijl. Met de mobiele mywellness app en op de fitnessapparaten van Technogym kunnen zij, zowel binnen als buiten de gym, altijd en overal ter wereld hun dagelijkse activiteiten tracken.

Entertainment tijdens het trainen
Unity is beschikbaar op alle cardio-apparaten van Technogym’s productlijnen Artis en Excite. Tijdens het trainen hebben gebruikers via het touchscreen op de apparaten toegang tot individuele trainingen en resultaten, al hun favoriete apps, sociale netwerken, games, muziek en tv programma’s. Vanaf september 2014 is Unity ook verkrijgbaar op Technogym’s Personal Line voor de thuismarkt.

Wereldwijd zijn meer dan 65.000 wellness centra ingericht met fitnessapparaten van Technogym. Hierop trainen dagelijks ruim 35 miljoen gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *