Crew meeting bij Oldschool Amsterdam

Een aantal weken geleden deden wij een oproep op onze site dat wij opzoek waren naar crewmembers voor ons eigen running team. Onze mailbox werd overspoelt met allemaal leuke emails van fanatieke sporters, maar helaas hebben wij niet voor iedereen een plekje in het team.
In overleg met onze kledingsponsor(to be continued) hebben wij een selectie gemaakt van 6 runners + David en ik natuurlijk. Om elkaar allemaal wat beter te leren kennen gingen wij een hapje eten bij Old School in Amsterdam.

Het voormalige school gebouw aan de Gaasterlandstraat is omgetoverd tot een creatieve hotspot genaamd old school. Een plek waar horeca, kunst en cultuur in combinatie met creatieve ondernemingen, zorgen voor een prettige synergie. Via Fabienne Bouland van CoffeeConcepts konden wij op het laatste moment nog een tafeltje voor 8 bemachtigen. Toen wij voor het pand stonden, kregen wij in eerste instantie niet meteen het gevoel dat er een top restaurant zou zitten, maar dat gevoel verdween al snel bij binnenkomst. Het restaurant is gevestigd in leslokalen van een oude school en heeft een mooi industrieel interieur. Op de menukaart zagen wij heerlijke gerechten. Als vooraf namen wij  plankjes met verschillende gerechten om te delen, en daarna heerlijke vis en vlees gerechten. Het plankje is een echte aanrader.

Wil jij ook een keertje eten bij Old School? Klik dan hier voor meer informatie

Old School
Gaasterlandstraat 3,
1079 RH Amsterdam
020 661 5929

Voor wat extra teamspirit hadden wij voor alle members coole Urban Runners Crew sweaters laten maken. You Like?

070d44bb3d369fead130a946eeee1d0a

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *