De nieuwe Garmin Fenix 3 GPS-watch

Door een onverklaarbare reden bedachten een paar mensen in de jaren ’80 dat het cool was om tegelijkertijd meerdere horloges te dragen. Gelukkig is deze trend ook weer verdwenen, maar fanatieke sporters kunnen op dit moment weer aan het twijfelen gebracht worden. Ga je voor een simpel horloge, of ga je voor een trendy smarwatch die al je trainingen bij houdt en je up-to-date houdt van al je socials op je horloge? De Garmin Fenix 3 beloofd de alles-in-één oplossing te zijn.

De Garmin fēnix 3 is het robuuste, veelzijdige en slimme GPS-horloge voor multisport -trainingen. Via het Connect IQ platform kun je wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en activiteiten aanpassen. Garmin fēnix 3 is het dunne, lichte GPS-horloge voor multisport-training dat prettig draagt bij trainingen en dagelijks gebruik.

De Fenix 3 meet je stappen, afstanden, calorieën verbruikt en je slaapcyclus, maar heeft ook GPS en GLONASS (een sataliet navigatie dat in Rusland is ontstaan), meet je snelheid tijdens het hardlopen, fietsen en zwemmen. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en heeft een mooi vormgegeven stalen armband.

hij zal vanaf eind januari beschikbaar zijn voor € 449,- bij geselecteerde sport- en hardloopwinkels.

Garmin-Fenix-3-4

Garmin-Fenix-3-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *