draadloze vrijheid tijdens het lopen door Denon

Denon, een van ’s werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home-entertainmentproducten, maakt met trots bekend dat haar populaire AH-W150 Exercise Freak hoofdtelefoons in 2014 ook in een opvallende oranje uitvoering verkrijgbaar zijn. Deze nieuwste telg uit de Denon-familie is perfect voor de lente en zomer: je haalt gegarandeerd het optimale uit je workout. De oranje AH-W150 Exercise Freak in-ear hoofdtelefoon is vanaf mei verkrijgbaar bij een select aantal Denon-dealers.

denon_ah_w150or_product_ow

Deze ultralichte, stevig zittende en zweetbestendige hoofdtelefoon is de nieuwste aanwinst in de Denon serie AH-W150. Deze hoofdtelefoons zijn voorzien van Denons karakteristieke en audiofiele geluidskwaliteit in combinatie met de allernieuwste technologie. De hoofdtelefoons zijn uitgerust met Bluetooth 3.0-connectiviteit, plus geïntegreerde versterker en bediening met in-line microfoon. Zo kun je ook onderweg telefoontjes ontvangen. De oplaadbare batterij heeft een gebruiksduur van maar liefst zeven uur en houdt het samen met jou zelfs bij je langste workouts vol. Daarnaast verminderen de antibacteriële oordopjes (XS, S, M, L) niet alleen de aanwas van bacteriën, maar hebben ze ook een perfecte pasvorm.

Het is bewezen dat het luisteren naar muziek tijdens het sporten de productiviteit met 20% verhoogt. Maar deze hoofdtelefoon heeft nog meer prestatieverhogende pluspunten. Zo zijn er de Denon Sport App met GPS-tracking, een workout-dagboek om je vorderingen en doelen bij te houden, en een online community om je muziek en status met anderen te delen. Verder zijn de hoofdtelefoons voorzien van een flexibele en reflecterende nekband waarmee je ook ’s ochtends en ’s avonds in het donker goed zichtbaar bent. Het gazen draagtasje met karabijnhaak zorgt ervoor dat je de hoofdtelefoon veilig en goed beschermd kunt meenemen.

denon_ah_w150or_product_standing

Bovenop al deze pluspunten voegt de nieuwe oranje uitvoering van Denons AH-W150 deze zomer extra kleur toe aan je trainingsschema voor binnen en buiten. Alles voor nét dat beetje extra energie tijdens je workout.

Denons AH-W150 Exercise Freak in-ear hoofdtelefoons

Belangrijkste kenmerken

 • Geïntegreerde versterker, exact afgestemd op jouw persoonlijke trainingsschema
 • Draadloze connectiviteit, geïntegreerde bediening en in-line microfoon voor superieure mobiliteit, gebruiksvriendelijkheid en gemak
 • 5x beter dan de standaard Bluetooth-verbinding
 • Zweetbestendige oorstukjes, met ingebouwd luchtkussen voor maximaal comfort en optimale ventilatie
 • Bewegend oorstukje en flexibele band voor een perfecte pasvorm
 • Reflecterende nekband voor extra veiligheid tijdens het trainen in het donker
 • Verkrijgbaar in geel, zwart, blauw en oranje
 • Oplaadbare batterij voor workouts waarbij je bij wijze van spreken de marathon kunt uitlopen (zeven uur)
 • Antibacteriële oordopjes (XS, S, M, L) verminderen de aanwas van bacteriën
 • Gazen draagtasje met karabijnhaak

Denon Sport App – beschikbaar voor de iPhone, iPad, of Android-telefoons

Belangrijkste kenmerken

 • Een geïntegreerde applicatie die jou als Exercise Freak op het lijf is geschreven
 • GPS-tracking van buitenactiviteiten
 • Workout-dagboek om je sportprestaties bij te houden
 • Online community: werk je Facebook-/Twitterstatus bij met je persoonlijke workouts en favoriete muziek en deel je workout-ervaringen met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *