Eerste Onefit Pop-up Gym in Rotterdam geopend

OneFit geeft vier weken lang de beste workouts uit de stad

Het flexibele online sport membership heeft zijn eerste OneFit Pop-up Gym gisteravond officeel geopend met een dansworkout onder leiding van danser-choreograaf Timor Steffens. Rotterdam is de eerste stad waar OneFit fysiek aanwezig is. De programmering biedt een variatie aan workouts van de beste gyms en studio’s uit de stad. Van hoelahoep tot CrossFit, yoga tot running clinics, boksen tot twerken en meer. Tot en met 2 november kan iedereen in de pop-up gym gratis deelnemen aan de workouts. Reserveren kan via onefit.nl/pop-upgym

The OneFit Pop-up Gym is opgezet om zoveel mogelijk mensen uit de stad kennis te laten maken met allerlei verschillende manieren van bewegen. Door het aanbieden van unieke workouts, wilt OneFit laten ervaren dat sportliefhebbers niet verveeld hoeven te raken. Dankzij de diversiteit aan uitdagende sportlessen is de OneFit-app een goede manier om een gevarieerde sportroutine te creëren. De pop-up gym heeft als doel zoveel mogelijk mensen aan te sturen om Rotterdam op een sportieve manier te ontdekken.

Hyperlocal en discovery zijn de kernwaarden van het merk OneFit. Waarbij SWEAT AND JOY altijd een terugkerend onderdeel is.

OneFit Rotterdam
Ruim een jaar is OneFit actief in Rotterdam en uitgegroeid tot een sportnetwerk met meer dan 135 locaties waar workouts gevolgd kunnen worden als boksen, bolderen, trimzwemmen, bootcamp, hardlopen, CrossFit, dansen en (hot)yoga. Met als doel om zoveel mogelijk sporten uit de stad aan te kunnen bieden. Hierdoor heeft de OneFittter elke dag de mogelijkheid om een andere sport te ontdekken. OneFit motiveert en inspireert om in beweging te blijven.

Programmering pop-up gym
Aan Kruisplein 1 in Rotterdam kan iedereen gratis deelnemen aan de ‘SWEAT AND JOY-workouts die gegeven worden in The OneFit Pop-up Gym Rotterdam. Naast de beste lessen van Rotterdamse partner gyms en studio’s, staan er ook clinics en special events op het rooster. Onder andere runningclinics in samenwerking met de Rotterdamse eigenaren van Run2Day en een yogasessie in samenwerking met het Rotterdamse platform FITGIRLCODE.

Lokale partnerships
OneFit is verheugd om met partners met dezelfde visie en missie samen te kunnen werken. Speciaal voor tijdens de pop-up gym periode is OneFit een samenwerking gestart met Jack Bean direct gelegen naast de pop-up gym. Vier weken lang staat de OneFit Salsa Protein Bowl hier op het menu. Ideaal om te eten na een workout. Juicebar Sajoer heeft een OneFit sap ontwikkeld, waarvan de ingrediënten zorgen voor een groter uithoudingsvermogen.

Locatie:
Kruisplein 1, Rotterdam
Recht tegenover Rotterdam Centraal Station

Geopend:
Iedere dag tot en met vrijdag 2 november

Rooster:
onefit.nl/pop-upgym

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *