Garmin Pay beschikbaar in Nederland

Garmin introduceert samen met Mastercard en FitPay: Garmin Pay. Hiermee kunnen Garmin gebruikers betalen met hun smartwatch, wanneer zij een Maestro betaalpas hebben van een van de diverse deelnemende Europese banken waaronder ABN AMRO en Rabobank in Nederland. Tevens zijn binnen enkele weken de Mastercards van ICS compatibel met Garmin Pay. Garmin Pay is geïntegreerd in tien van de nieuwste Garmin smartwatches. Alle gebruikers kunnen veilig betalen bij de verkooppunten die beschikken over een betaalautomaat met een NFC (Near-Field Communication) scanner voor contactloze transacties.

Wie kan Garmin Pay gebruiken?
Garmin Pay werd eerder al in november 2017 geïntroduceerd, maar wordt nu ook beschikbaar in Nederland voor Nederlandse consumenten met de Maestro betaalpassen van ABN AMRO en de Rabobank of een Mastercard creditcard van ICS.

Garmin Pay biedt de mogelijkheid om contactloos te betalen zonder dat je je telefoon of betaalpas hoeft te gebruiken. Via de Garmin Connect™ app wordt de digitale betaalpas toegevoegd aan de portemonnee/wallet op de smartwatch. Op dit moment zijn tien Garmin smartwatches voorzien van Garmin Pay, waaronder de populaire vívoactive® 3 en de vívoactive 3 Music, de fēnix® 5 Plus serie (fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus, fēnix 5X Plus), de Forerunner® 645 en 645 Music en de D2 Delta Aviator smartwatch serie (D2™ Delta S, D2 Delta, D2 Delta PX).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *