GEL-KAYANO 25: hardlopen in flow

Zo wordt hardlopen een mentale sport

Vorige maand lanceerde ASICS de 25e editie van het paradepaardje op gebied van stabiliteit: de GEL-KAYANO. Dé langeafstand-schoen van ASICS sinds 1993. Door nieuwe technieken wil ASICS lopers de perfecte support bieden, zodat er geen enkele afleiding meer is. Met als doel in je flow komen: je op je best voelen én op je best presteren.

Continue onderzoek, technische innovatie en de toewijding aan perfectie zorgen er al 25 jaar voor dat elke versie van de GEL-KAYANO beter is. De serie van 25 heeft grenzen verbroken op gebied van productinnovatie, waardoor lopers steeds op hun best konden presteren. De GEL-KAYANO 25 is hierin geen uitzondering. Gloednieuwe technieken, ontwikkeld in ASICS’ Institute of Sport Science (ISS), debuteren in deze schoenrelease.
‘Optimale bescherming en stabiliteit’

DE GEL-KAYANO 25 presenteert 2 nieuwe technieken: FlyteFoam™ Lyte en FlyteFoam™ Propel. Deze twee innovaties werken parallel met als doel optimale bescherming en verbeterde stabiliteit bieden op elke afstand.

“De GEL-KAYANO serie is altijd ontwikkeld met als doel lopers lange afstanden te kunnen laten afleggen. Ook voor de 25e editie hielden we dit doel in onze gedachte. De GEL-KAYANO is lichter en responsiever zonder enig compromis op gebied van stabiliteit.” (Kenichi Harano, Senior General Manager bij ISS)

Mentale sport
Flow is de bewustzijnspiek waar we ons het best voelen én het best presteren.
Met ASICS’ visie “sound mind, sound body” vraagt dit merk zich natuurlijk af hoe je die flow kunt bereiken. En dan blijkt: je flow vinden gaat veel minder om je benen en veel meer om je geest. Wanneer hardlopers niet meer hoeven na te denken over hun voeten, kunnen ze in hun flow komen. Een mentale staat waarbij ze prestaties bereiken die ze nooit verwacht hadden. Als je de juiste kleding en schoenen draagt is je mind het enige obstakel dat je in de weg kan staan om jouw flow te bereiken. Kortom, wanneer je schoenen jou de support geven die je nodig hebt, dan wordt hardlopen opeens een mentale sport. Met die gedachte, die wens in het achterhoofd is de GEL-KAYANO 25 ontwikkeld.

De adviesprijs van de GEL-KAYANO 25 is 180€, de schoen is nu verkrijgbaar bij ASICS online en retail, en bij een select aantal running speciaalzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *