Internationale sterren in nieuwste Nike #JUSTDOIT campagne

Vandaag is de officiële wereldwijde lancering van de nieuwste Nike #JUSTDOIT campagne, waarvan eerder al werd bekendgemaakt dat Marlou van Rhijn er een hoofdrol in zou spelen. Naast onze Nederlandse Marlou zal ook het Zweedse DJ-duo Icona Pop en Britse singer-songwriter Ellie Goulding schitteren in deze Europese campagne. Door middel van een serie korte films en digitale activatie motiveert en inspireert Nike vrouwen om altijd tot het uiterste te gaan. Geen smoesjes, maar gaan… #JUSTDOIT!

We hebben te maken met een nieuwe generatie vrouwen. Ze staan vroeg op voor een run, rennen dan ook nog eens sneller en gaan verder om nog beter te worden dan ze al zijn. Ze claimen bossen, parken, duinen en stranden als hardloopterritorium en verleggen hun grenzen. Iedereen kan zich aansluiten, deel jouw challenge met de hashtag #JUSTDOIT!

Deze maand daagt Nike door middel van verschillende events vrouwen uit ‘to Just Do It’. Dat gebeurt op een innovatieve en inspirerende manier. Deze uitdagingen worden voortgezet door middel van de digitale campagne om vrouwen te motiveren om beter, sneller en sterker te worden. Je kunt het, je hoeft het alleen nog maar te doen.Kijk op Nike.com/justdoit en meld je meteen aan voor één van de challenges.

Icona Pop
‘Fearless and rebellious by nature’ is de perfecte omschrijving van het Zweedse DJ-duo Icona Pop en dat is precies de mindset die past bij ‘Just Do It’. Of ze nu op het podium staan of met een work-out bezig zijn in de gym, zij slaan geen enkele kans over om actie te ondernemen en te knallen!

Ellie Goulding
Ellie Goulding heeft een platinum album uitgebracht en vermengt sport met alles dat ze doet. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en heeft daarmee ook die ‘Just Do It’ spirit. Work hard, train hard and play hard; met dat motto en haar onuitputtelijke doorzettingsvermogen is Ellie Goulding een inspiratie om het onmogelijke te bereiken.

Marlou van Rhijn
Dat Marlou het gezicht van deze campagne zou worden was in Nederland al eerder bekend. Met het motto ‘als je weet dat je goed bent, maar nóg beter kunt’ heeft zij het ver geschopt op de atletiekbaan. Nog niet compleet tevreden met haar verzameling van olympische en WK medailles, wil onze paralympiër altijd meer en beter. Take it to the next level met ‘Just Do It’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *