Jawbone lanceert UP MOVE

Jawbone® heeft vandaag UP MOVE™ aangekondigd, een nieuwe, eenvoudig te gebruikenactivity tracker die je op een leuke manier helpt om fit te worden en inzicht te krijgen in je slaap en beweging.

Voor slechts € 49,99 is UP MOVE de eenvoudigste manier om voldoening te halen uit jouw stappen, trainingen en het aantal calorieën dat je verbrandt. Tegelijkertijd worden er gedetailleerde gegevens over jouw slaap geregistreerd. Met UP MOVE kom je meer te weten dankzij Smart Coach als onderdeel van de gratis UP® App. Smart Coach geeft persoonlijke begeleiding en diepere inzichten. Dat stimuleert je om iedere dag nog meer te bewegen.

“UP MOVE is een leuke, eenvoudige manier om activiteiten te registreren. En voor slechts € 49,99 is het een fantastische optie voor iedereen die fitter wil worden of wil afvallen,” aldus Travis Bogard, vicepresident van productbeheer en -strategie bij Jawbone. “UP MOVE heeft dezelfde geweldige functies voor het registreren van je levensstijl en activiteiten als onze UP- en UP24-polsbandjes. Het combineert stijl, veelzijdigheid en comfort met een uiterst nauwkeurige registratie en persoonlijke begeleiding.”

3

Stijlvol nieuw ontwerp

Druk op de bovenkant van UP MOVE om het strakke, verborgen LED-scherm op te laten lichten, zodat je in één oogopslag je voortgang kunt bekijken. Druk eenmaal om te zien hoeveel stappen je hebt gezet, tweemaal om de tijd weer te geven en driemaal om te zien hoelang je de afgelopen nacht hebt geslapen.

 UP MOVE is gemaakt van duurzaam, nylon-achtig geanodiseerd aluminium en wordt geleverd in vijf prachtige kleuren met bijbehorende clips, zodat je hem op eenvoudige wijze overal aan kunt vastmaken. Steek de gadget discreet in de zak van je broek of gebruik de clip om hem aan je sok, riem of bh vast te maken. Ook zijn er twee kleurrijke hypoallergene polsbandjes in twee verschillende maten (slank en standaard) verkrijgbaar, zodat je UP MOVE om je pols kunt dragen en met je eigen accessoires kunt combineren.

 

UP MOVE wordt geleverd met een vervangbare batterij die tot wel zes maanden meegaat, zodat je hem niet constant hoeft op te laden. Deze ronde batterij, die ook voor digitale horloges en afstandsbedieningen wordt gebruikt, gaat lang mee en is makkelijk te vervangen.

Beweeg meer met Smart Coach

De ingebouwde versnellingsmeter van UP MOVE telt nauwkeurig het aantal stappen dat je zet; waar je ook naartoe gaat of hoe je het apparaat ook draagt. Je kunt UP MOVE ook in bed dragen om je slaap te registreren, inclusief de uren die je hebt geslapen en de slaapkwaliteit. Draag tijdens het slapen het comfortabele polsbandje voor het beste resultaat.

UP MOVE maakt draadloos verbinding met de revolutionaire UP App van Jawbone via Bluetooth® Smart en synchroniseert regelmatig op de achtergrond om je voortgang dag en nacht bij te houden. Smart Coach, het intelligente begeleidings- en inzichtensysteem van de app, helpt je om te leren begrijpen wat je moet veranderen en stimuleert om iedere dag nog meer te bewegen. Je krijgt inzicht in je eet-, slaap- en bewegingspatronen en ziet hoe jouw keuzes van invloed zijn op je gezondheid en welzijn. Raak gemotiveerd met persoonlijke uitdagingen, zoals het drinken van acht glazen water per dag of het zetten van 2500 extra stappen.

Met UP MOVE kun je met iedereen binnen het UP-systeem verbinding maken, of ze nu de originele UP® of UP24™-polsbandjes van Jawbone gebruiken of de gratis UP App voor smartphones en draagbare meters. Leden van de UP-community met drie of meer teamgenoten raken nog gemotiveerder en zetten volgens gegevens van Jawbone per dag gemiddeld 1000 stappen meer. Dit komt overeen met 16 kilometer extra per maand! Gebruik de nieuwe UP-ranglijst om je prestaties te vergelijken met die van je teamgenoten.

 2

Aangestuurd door MotionX®
UP MOVE wordt aangestuurd door MotionX®-technologie, waarmee een uitgebreid overzicht van je dagelijkse voortgang kan worden gegeven, inclusief het aantal stappen en je hoeveelheid slaap.

“We brengen bijna een derde van ons leven slapend door, maar de meeste mensen weten bijna niets van hun slaapgewoonten,” aldus Philippe Kahn, oprichter en CEO van Fullpower-MotionX. “UP Move is een enorme sprong voorwaarts in de kennis van ons dagelijks gedrag, dankzij meer dan 170 miljoen geregistreerde en geanalyseerde slaapperiodes en jaren aan onderzoek naar de biomechanica van de menselijke beweging. UP Move registreert slaapgewoonten en activiteiten uiterst nauwkeurig, of je nu wakker bent of slaapt, met een gepatenteerde, geavanceerde sensorentechnologie die extra lange batterijduur mogelijk maakt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *