JAWBONE LANCEERT UP24 Lifestyle-tracker

Jawbone® heeft vandaag de lancering van UP24™ in 29 landen over de hele wereld aangekondigd. UP24™ is de nieuwste hardware-mogelijkheid voor het UP®-systeem: het polsbandje, de app en data service die je helpt om slaap-, bewegings- en eetpatronen in kaart te brengen, zodat je betere keuzes in het leven kunt maken.

De nieuwe UP24-polsband maakt draadloos verbinding met je iOS®- of AndroidTM-gadgets via Bluetooth® Smart, zodat je 24/7 feedback en realtime meldingen krijgt om je doelen te behalen. De bijbehorende app verzamelt gegevens van het UP bandje om inzichtelijk te maken hoe je eet, beweegt en slaapt, terwijl je iedere dag uitgedaagd wordt om meer te bereiken. Ook visualiseert de app trends en levenslijnen om in één overzicht inzicht te krijgen in de relatie tussen slaapgewoonten en activiteiten.

UP24 maakt gebruik van dezelfde verfijnde vorm en technologie waar huidige UP-gebruikers zo blij mee zijn. De gladde, hypoallergene buitenkant is gemaakt van rubber dat ook in de medische wereld gebruikt wordt. Het polsbandje heeft een nieuwe, stijlvolle textuurvormgeving en is net zoals UP klein en comfortabel genoeg om dag en nacht te dragen.

image003

Lifestyle-tracker voor slimme keuzes
De UP-community heeft in totaal al meer dan 500 miljard stappen en 50 miljoen nachten slaap bijgehouden. “Dat zijn verbazingwekkend veel gegevens,” aldus Travis Bogard, vicepresident productbeheer en strategie bij Jawbone. “Het is goed om gegevens te verzamelen, maar het is nog beter om ze ook te begrijpen. UP24 is de eerste lifestyle-tracker die mensen helpt om inzicht te krijgen in hun gegevens, zodat ze na verloop van tijd de patronen leren begrijpen, zodat ze slimmere keuzes in het leven kunnen maken. UP geeft je van tijd tot tijd informatie waarmee je jouw goede voornemens in daden om kunt zetten. Zo krijg je bijvoorbeeld subtiele herinneringen om eerder naar bed te gaan als je jouw slaapdoelen wilt halen en meldingen als je bijna jouw stappendoel van de dag hebt bereikt.”

UP 24

Stel doelen en krijg nog beter inzicht met de nieuwe UP24 features
De app UP voor iOS en Android kent een aantal functies die motiveren kleine stappen te maken, om zo op lange termijn grote vooruitgang te boeken! Dit allemaal gebaseerd op de persoonlijke en unieke gegevens die via het UP- of UP24-polsbandje opgeslagen worden.

  •  Vandaag ga ik: De UP Insight EngineTM biedt eenvoudige en haalbare, optionele voornemens; de zogenaamde ‘Vandaag ga ik’ functie. Er zijn drie categorieën: slaap, beweging en het drinken van water. Hiermee word je uitgedaagd om iedere dag een voorgesteld doel te halen.
  • Golven & mijlpalen: Door meer en meer doelen te behalen, zal de UP app je belonen met felicitaties voor je voortgang op korte en lange termijn.
  • Activiteitenmeldingen: Met UP24 ontvang je gedurende de dag relevante meldingen over je bewegingspatroon via de UP app. Je krijgt deze persoonlijke meldingen op een tijdstip en plaats die voor jou relevant zijn, gebaseerd op de persoonlijke gegevens die UP24 analyseert.
  •  Slaapherstel: Gebruikers van UP en UP24 kunnen hun voordeel doen met het revolutionaire systeem van het polsbandje om slaap bij te houden, zelfs als ze af en toe vergeten om hun polsbandje in de slaapstand te zetten.
  •  Activiteitenlog: Recente activiteiten zijn makkelijk te analyseren,  de app toont hoeveel je hebt geslapen en bewogen sinds je de app voor het laatst hebt gebruikt.

De UP app voor iOS bevat bovendien extra onderdelen die de gegevens van je UP- of UP24-polsbandje analyseren, zodat je een gedetailleerd inzicht krijgt in de verhouding tussen slaap en beweging. Verder ontvang je herinneringen.

  •  Nieuwe inzichten: na een aantal weken je slaap en activiteiten consistent bij te hebben gehouden, genereert de UP Insight Engine een persoonlijke analyse van jouw stappen en slaap.
  • Herinneringen: om je aan je plan te houden laat de app UP je herinneringen op maat instellen, zodat je op een gewenst moment herinnerd wordt aan een bepaalde taak. Pas je eigen herinneringen aan voor trainingen, je bedtijd, het tijdstip waarop je medicijnen in moet nemen en UP zal je hieraan herinneren door het polsbandje zacht te laten trillen.

UP Coffee
image005
Speciaal voor de miljoenen koffiekenners en theeleuten over de hele wereld heeft Jawbone de app UP Coffee gelanceerd. Hiermee kunnen gebruikers de inname van cafeïne bijhouden en analyseren hoe dat van invloed is op hun slaap.

UP Coffee is voor iOS verkrijgbaar als een op zichzelf staande app, die te koppelen is aan de gegevens van je UP- of UP24-polsbandje. Dit maakt het mogelijk om te analyseren hoe cafeïne van invloed is op jouw slaappatroon. De losse app helpt je om meer over cafeïne gerelateerde keuzes te begrijpen. Je kunt eenvoudig een kop koffie, thee, energiedrankje of andere cafeïne houdende drankjes registreren in de UP Coffee app, om vervolgens op ieder gewenst moment te zien waar jij je binnen het spectrum van ‘Opgeladen’ tot ‘Klaar om te slapen’ bevindt. Al na het 10 dagen actief gebruiken van de app, geeft UP Coffee persoonlijke inzichten en bevindingen, zoals hoeveel slaap je gemiddeld verliest per 100 mg. cafeïne die je binnenkrijgt.

Het UP24-polsbandje is verkrijgbaar in drie formaten (small, medium en large) en twee kleuren (Onyx en Oranje) en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €149,- via Jawbone.com

De UP by Jawbone 3.0 App voor Android is vanaf vandaag verkrijgbaar als gratis download via Google PlayTM. Jawbone’s app voor iOS, UP by Jawbone 3.1, is ook vanaf vandaag verkrijgbaar als gratis download via de App StoreSM. De UP app is verkrijgbaar in 12 talen: Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees (Braziliaans), Russisch, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees. Je hebt het UP- of UP24-polsbandje nodig voor de app.

UP24 wordt ondersteund door de gepatenteerde MotionX® Engine die gebaseerd is op de biomechanica van natuurlijke menselijke bewegingen en ontwikkeld is door Fullpower. De batterij gaat 7 dagen mee en kan via je computer of USB-adapter opgeladen worden met behulp van de USB-kabel van 2,5 mm. die meegeleverd wordt. UP Coffee voor iOS 7 is wereldwijd in het Engels verkrijgbaar als gratis download via de App Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *