Karlie Kloss voor Nike

Het lichaam van de hedendaagse atlete is veelzijdig. Van een yoga sessie, naar een High Intensity Interval Training of een run. Deze afwisseling is belangrijk om de trainingen uitdagend en leuk te houden.

De nieuwe herfstcollectie van Nike Women’s Training biedt kleding en footwear voor die verschillende trainingen en ook voor de momenten voor en na die trainingen. Het pronkstuk dit najaar is de nieuwe collectie Nike Pro beha’s. Deze zitten niet alleen goed en bieden de juiste ondersteuning voor iedere vrouw, maar geven je ook een fantastische look. De rest van de herfstcollectie bestaat onder meer uit de nieuwste innovaties op het gebied van schoenen, zoals de Nike LunarGlide 6, de Nike Dri-FIT Knit en de Nike Tech Fleece silhouettes.

Niemand minder dan top model Karlie Kloss is het boegbeeld van de collectie. Zij is al sinds haar jeugd, ver voor haar modellencarrière, een fanatiek sportster. Ze begon met ballet, maar voegde daar al snel verschillende andere work-outs aan toe, zoals yoga, hardlopen en de Nike Training Club work-outs. “Ik hou van de afwisseling van krachtopbouwende en intensieve work-outs, zoals degene die ik heb gedaan met de Nike Training Club Master Trainers”, zegt Kloss. “De afwisseling is fijn. Ik denk dat dat de beste manier is om je lichaam uit te dagen en zo fit mogelijk te worden.”

SHOT_02_RUNNING_888-1f_3c SHOT_02_RUNNING_642-1d_3c SHOT_02_RUNNING_547-1c_3c SHOT_02_RUNNING_156-1c_3c SHOT_02_RUNNING_024-1b_3c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *