Liquid food voor langdurige energie

Op Koningsdag lanceren Pim en Ted Claassen Lik aan festivalgangers in Amsterdam en Rotterdam. Na jaren van onderzoek hebben zij een liquid food ontwikkeld met een gebalanceerde combinatie van vitamines, mineralen, koolhydraten en vezels.

20170429-4894

Lik is geschikt voor iedereen die een inspanning moet leveren en extra energie nodig heeft. Of het nu gaat om sporten of een hele dag rondstruinen op een festival. Bijna vijf jaar geleden fietsten Pim en Ted voor een goed doel van de Noordkaap naar Athene. Tijdens deze 5.000 kilometer in 27 dagen ervaren zij hoe belangrijk juiste brandstoffen zijn voor langdurige inspanningen. Volgens hen was het tijd voor verbetering van de functionele liquid food varianten. Met focus op smaak én zonder onnodige toevoegingen, zodat iedereen die een inspanning moet leveren er gebruik van kan maken.

20170429-4895

20170429-4897

De 100ml pouch van Lik biedt zowel snelwerkende als langdurige energie. Magnesium en vitamine C en D dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid en zorgen voor de werking van de spieren. De vezels zorgen voor een gebalanceerde energie opname en verzadigende werking. De natuurlijke milde en frisse smaak is mogelijk gemaakt door de combinatie van mint en vlierbloesem.

Afgelopen weekend besloot ik een pouch mee te nemen tijdens het hardlopen. Bij de eerste slok wist ik de smaak nog niet helemaal te plaatsen maar ik vind deze echt lekker! Fris en ook redelijk dun, dus goed drinkbaar. Ik hou er zelf niet zo van als gelletjes zo dik zijn dat je eigenlijk water nodig hebt om weg te krijgen.

Om je een idee te krijgen wat er in één pouch zit hier een mooie graphic;

2294-08372f2b77167d8d6189f710ea75e2ab-manify

Wil jij LIK zelf ook proberen? Dat kan, LIK is online te bestellen via de webshop liknatural.nl, je koopt ze per 6 stuks voor € 15,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *