Marlou van Rhijn is gezicht in nieuwe Nike #JUSTDOIT campagne

Vandaag presenteert Nike de nieuwe ‘Just do it’ campagne in Europa met een reeks korte video’s van inspirerende iconen, waaronder onze eigen atlete Marlou van Rhijn. De video’s zijn een ode aan de actieve vrouw, die nóg sneller en nóg sterker is en te allen tijden het beste uit zichzelf haalt – de nieuwe generatie vrouwen die in opkomst is. Met de #JUSTDOIT campagne inspireert Nike deze vrouwen die altijd in beweging zijn om actie te ondernemen en om hun innerlijke vasthoudendheid, spontaniteit en drive te omarmen.

“Als je weet dat je goed bent, maar toch beter kan” – Marlou van Rhijn
Dat omschrijft duidelijk Marlou van Rhijn’s levensmotto. Deze Nederlandse paralympisch atlete is nog niet tevreden met al haar Olympische medailles en wereldrecords en drijft haar lichaam en ziel altijd tot het uiterste. Het overtreffen van verwachtingen en de next level bereiken is waar het haar om gaat.


 
Nike #JUSTDOIT challenges
Deze zomer werden duizenden vrouwen in heel Europa door Nike uitgedaagd in Europa’s meest iconische steden om samen sterk te zijn en Own The Night. Nike laat vrouwen sport ervaren zoals nooit tevoren en organiseert een serie unieke en uitdagende Nike Training Club (NTC) challenges die vrouwen stimuleren om hun eigen #justdoit reis te starten. Van het zeilen op de Berlijnse rivier tot  surprise runs door Amsterdam en Parijs; Nike wil vrouwen  aanmoedigen om nieuwe mogelijkheden te verkennen en elke dag speciaal te maken. Op Nike.com kunnen vrouwen elkaar motiveren: to be better, faster and stronger. Deze unieke events zijn ontworpen om vrouwen een kickstart te geven voor hun eigen persoonlijke #justdoit avontuur, om nóg meer vrouwen verliefd te laten worden op sport.

Daarnaast zorgt Nike dat vrouwen zijn uitgerust met alles wat ze nodig hebben om te trainen door middel van een breed scala aan producten en services, zoals de nieuwe en verbeterde Bra Fitting service en de nieuwe Lunarglide 6, de laatste aanvulling op de hardloopschoenen collectie van Nike. Iedere vrouw kan zich aanmelden voor Nike Run Clubs en Nike Training Clubs. Training tools zoals NTC+ en Nike+ kunnen gebruikt worden om de geboekte voortgang bij de houden.

Kijk op Nike.com/justdoit en meld je meteen aan voor één van de challenges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *