Meet Raounak

Hi lezers!

Via Instagram kwam ik in contact met de oprichter van Urbanrunners.nl, Lars Tibben. Het balletje ging rollen en voila: mijn eerste post voor is een feit. Lang leve social media!

Mijzelf voorstellen is dus wel op z’n plaats. Ik ben Raounak, twintig jaar en student Kunst en Economie in Utrecht. Na drie jaar niet gesport te hebben, besloot ik eind maart dat ik de marathon in New York zou gaan lopen om geld op te halen voor dance4life. Op 1 april was mijn eerste training en inmiddels is hardlopen onderdeel van mijn routine geworden, kijk ik elke keer uit naar het moment dat ik weer ‘mag’ en kan ik niet wachten tot twee november: d-day!

Naast het hardlopen en studeren houd ik mijn blog raounak.nl bij, ben ik dat meisje dat mensen belt om iets te verkopen (lees: ik werk in een callcenter) en houd ik mijzelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Ik vind het oprecht super dat ik wat mag toevoegen aan Urbanrunners.nl en heb nu al allerlei ideeën in mijn hoofd. Zo deel ik graag de obstakels van een hardloopleek en hoop ik het hardlopen nóg toegankelijker te maken.

Goed, ik ben nog een newbie, maar wel eentje die niet van plan is dit leventje snel te verlaten.

Veel liefs,

Raounak

Schermafbeelding 2014-09-03 om 21.15.04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *