Met de nieuwe Plantronics Backbeat 500 een rondje hardlopen

Veelzijdige bluetooth-koptelefoon brengt je muziek tot leven en biedt je de vrijheid om de hele dag comfortabel te luisteren naar je favoriete muziek. Als je met muziek wilt sporten is een fijn zittende headset of zelfs oordopjes belangrijk. Als je dat ook nog draadloos kunt doen is dat helemaal mooi. 

20170514-7006-2
De BackBeat 500 is zo’n fijne draadloze koptelefoon die ook nog een lange luistertijd heeft en goed geprijsd is. Daarnaast biedt hij een premium design en hoge kwaliteit audio.
BackBeat Grey Commute

BackBeat Grey Commute

Of je nu naar de volgende les aan het racen bent of in een volle koffiezaak zit, de BackBeat 500-serie geeft een diep en rijk geluid. Comfortabele traagschuim oorkussens helpen het geluid te isoleren, terwijl knoppen op het oor eenvoudig toegang bieden tot telefoongesprekken en muziek. Via de breedbandmicrofoon neem je gesprekken aan en via je koptelefoon heb je direct toegang tot Siri of Google Now.
unnamed (1)
BackBeat500 Black Straight On
De BackBeat 500 biedt daarnaast streamen tot 10 meter met compatibele smartphones en tablets met een bluetooth 4.1-verbinding. De oorschelpen kunnen roteren, zodat de headset plat kan liggen bij beperkte opslagruimte in een tas of rugzak. De 3,5 mm brede jack- en analoge kabel zijn inbegrepen en kunnen worden ingeplugd als back-up. De koptelefoon kan automatisch verbinding leggen met tot twee apparaten tegelijk, en koppelen met in totaal acht apparaten.

De BackBeat 500-serie is op Plantronics.com beschikbaar in drie kleuren – wit, grijs en donkergrijs – voor 99,99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *