Mighty Spotify Player

Mighty, de eerste compacte spotify muziek player die je offline kunt gebruiken. Ken je die handige kleine iPod shuffle nog? Perfect om tijdens het lopen mee te nemen i.p.v. een grote music player maar inmiddels gebruiken veel mensen Spotify Premium waardoor je toch weer genoodzaakt bent om je mobiel mee te nemen tijdens het lopen.

Als jij dit probleem kent is de Mighty iets voor jouw! Mighty heeft namelijk een offline Spotify player ontwikkeld ter grootte van een iPod Shuffle.

De Mighty is de eerste spotify player die het mogelijk maakt om te gebruiken zonder dat deze is aangesloten aan je smartphone. Het is een lichtgewicht apparaatje die het mogelijk maakt om 48 uur muziek op te slaan. het enige wat je moet doen is de Migthty synchroniseren met je smartphone en je muziek is ready-to-go.

Hij is tevens voorzien van een bluetooth verbinding waardoor je heel eenvoudig je favorieten bluetooth headset kunt aansluiten en compleet bent bevrijd van draden of een zware smartphone mee tijdens je run.

Op dit moment is de Mighty HIER bestellen voor 86 dollar en zijn de verzendkosten naar Nederland 15 dollar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *