New Balance Fresh Foam 980

Zacht, ultralicht en flashy; de New Balance Fresh Foam 980 is de nieuwe schoen voor recreatieve neutrale hardlopers. De nieuwigheid zit hem in de zool. Met behulp van software uit de architectuur en onderzoek onder honderden hardlopers maakte New Balance een comfortabele en ondersteunende zool waarmee je licht en snel door het park kunt rennen.

Archtitect Software en Impact studies
De nieuwe Fresh Foam 980 komt voort uit onderzoeken onder hardlopers die New Balance de afgelopen twee jaar heeft gedaan. Die onderzoeken gingen vooral over impact (hoe landt een hardloper, waar heeft hij steun nodig, waar flexibiliteit, etc.) die New Balance startte bij haar topatleten en zorgde vorig jaar voor de eerste persoonlijke 3D printing schoen.

Op basis van verder onderzoek (onder ook niet topatleten) ontwikkelde New Balance de nieuwe foam zool. Het rubbercompound is opgebouwd in bogen en bruggen, zodat het foam op sommige plekken stevig (en meer ondersteunend) is en op andere plekken zacht en comfortabel. De software die de ideale constructie van de zool uitrekent, heeft New Balance van de architectuur geleend, waar het gebruikt wordt om de krachtverhoudingen in gebouwen en bruggen te meten.

De zool van de schoen is op dezelfde manier opgebouwd. Een combinatie van bogen en en bruggen zorgt ervoor dat sommige delen slijtvast en stijf zijn, en andere juist buigzaam en licht.

product photo shoot    Camera Angles include: 7.Pair,2.Lateral,3.Medial,5.Heel  product photo shoot    Camera Angles include: 2.Lateral,3.Medial,6.Right Sole

product photo shoot    Camera Angles include: 2.Lateral,3.Medial,6.Right Sole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *