New Balance #Runnovation

Hardlopen verandert. Er komen steeds meer creatieve, sociale, liefdadige, spontane en uitdagende evenementen. New Balance omarmt ze: Morphman, #Runnovation, Ultrarun en de Maastoren Challenge. Schoenen aan, wat gaan we doen? Welkom bij New Balance Runnovation. Dit zijn de Nederlandse # Runnovation projecten:

#Runnovation

New Balance Runnovation begon vorig jaar met The November Project in Boston. The Project is een surprise bootcamp event waarvan je drie dingen zeker weet: het is gratis, het is zwaar en je hebt er je hardloopschoenen voor nodig. Tribunes rennen in een oud stadion, urbanathlon door de stad, interval training in het park, van tevoren weet je niets. Ook niet hoeveel mensen er zijn. Via Twitter en Facebook krijg je een tijd en een ontmoetingsplek. Deze maand voor het eerst ook in Breda samen met RunnersWorld Breda en in Rotterdam met Rotterdam Running Crew.

Morphman

Zachtroze was de kleur van rennend Nederland in 2013. Morphman trekt die kleur tot een nieuw niveau. Om de aandacht te trekken en geld in te zamelen voor Pink Ribbon rent de onherkenbare man in een roze morph-pak in tien dagen door heel Nederland. Van Uithuizen in het noordelijkste noorden van Groningen tot het zuidelijkste puntje van Nederland in Vaals. 420 kilometer lang, tien dagen lang elke dag een marathon.

22 – 31 oktober 2013

Ultrarun

Sinds 1976 wordt er op de tweede zaterdag van september een wegwedstrijd van 100 kilometer georganiseerd. De Winschoten Run is de oudste ultraloop van Nederland. De ultieme test voor je benen, je schoenen en je hoofd. Honderd kilometer hardlopen, de winnaar deed het dit jaar in ruim zes uur en drie kwartier. Wow.

13 september 2014

Traplopen

Vierenveertig verdiepingen, 762 treden, de Maastoren is het hoogste gebouw van de Benelux. Heb jij er de bovenbenen en de kuiten voor? Durf jij de Maastoren Challenge aan? Op 23 november organiseert De Fair Chance Foundation van Deloitte de Maastoren Challenge en het Open Nederlands Kampioenschap Traplopen. De te kloppen beste tijd ooit: vijf minuten en 48 seconden.

23 november 2013

New Balance is sponsor of organisator van bovenstaande evenementen. Naast de Marathon van Rotterdam, en naast een heleboel andere lokale hardloopwedstrijden. Meer over #Runnovation en New Balance op www.newbalance.nl en op www.facebook.com/NewBalance.Benelux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *