Nieuwe SOLARBOOST van Adidas is rocket science

Eerste hardloopschoen ontwikkeld in samenwerking met gebruikers.

Adidas laat zich graag inspireren door ervaringen van gebruikers. Zo is de allernieuwste SOLARBOOST de eerste hardloopschoen die ontwikkeld is in samenwerking met de wereldwijde adidas Running community. Het resultaat is een nog lichtere, nog snellere en nog betere hardloopschoen. adidas heeft ook onderzocht op welk moment Nederlandse runners het liefste gaan rennen. Uit dit onderzoek* blijkt dat 80% de voorkeur geeft aan zonsopkomst- of ondergang. De SOLARBOOST dankt zijn naam dan ook aan de energieboost die hardlopers krijgen van de zon.
De SOLARBOOST is ontwikkeld voor runners die de allerhoogste eisen stellen op het gebied van performance én comfort. Het is de meest technische schoen ooit gemaakt door adidas Running. De SOLARBOOST is te vergelijken met een NASA space-shuttle, waarbij elk onderdeel een unieke functie heeft. De schoen weegt slechts 259 gram (UK 8,5), wat 15 gram lichter is dan de voorgaande Energy Boost uit de BOOST-lijn.
De SOLARBOOST hardloopschoen is wereldwijd onder verschillende weersomstandigheden getest door de adidas Runners community en de meest opvallende innovaties zijn;
  • Nieuwe datagedreven stik- en weeftechniek, waardoor de schoen zowel preciezer als fijner dan ooit gestikt en gewoven is.
  • Duurzaam: het plastic dat in de schoen is gebruikt is voor een deel afkomstig van gerycled plastic.
  • Een nieuw lichtgewicht constructie  dat volledig symmetrisch is en uitgerust met BOOST-technologie voor nog meer stabiliteit.
  • Een lichtgewicht hielstuk dat nog meer ondersteuning biedt tijdens het hardlopen, ontworpen voor nog meer bewegingsvrijheid en een betere pasvorm.
  • Een zool van maar liefst 85% BOOST zorgt voor de beste demping ooit: hoe meer energie je geeft, hoe meer je terugkrijgt.
  • Een rubberen Continental buitenzool die bij elke voetstap in harmonie beweegt met de responsieve BOOST-zool, waardoor je nog meer grip krijgt.
adidas SOLARBOOST is vanaf nu op adidas.nl en in geselecteerde winkels en kost 160 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *