Ben jij een ochtend, middag of avond loper?

Tijd om de allernieuwste Nike Free RN Motion Flyknit 2017 eens uitvoerig te testen en met jullie te delen waarom ik het liefst in de avond loop, helemaal in de zomer.


Soms krijg ik wel eens de vraag op wat voor tijdstip ik het liefst ga hardlopen. Sommigen van jullie staan het liefst extra vroeg op om – voor het werk – een rondje te gaan hardlopen en actief de dag te beginnen. Weer anderen lopen het liefst in de avond hun kilometers. Ik kan je verklappen, ik val onder de laatste groep. Ik ben absoluut geen ochtendmens en heb ’s avonds altijd super veel te doen zoals nieuwe blogs voor jullie te schrijven of het afronden van fotografie opdrachten. En juist daarom loop ik het liefst in de avond mijn trainingsrondje.

 

Na het werk even snel wat eten en daarna naar buiten om tot rust te komen tijdens het lopen. Ik zit na een dag werken vaak met super veel gedachten in mijn hoofd en tijdens het lopen denk ik daar verder over na en kom ik met een hoop nieuwe ideeën terug. Bovendien zijn op deze mooie zomerdagen de temperaturen ’s avonds erg aangenaam.

De nieuwe Nike Free RN Motion Flyknit 2017 is een een super lichte hardloopschoen in de categorie natural running zoals Nike dat noemt. De schoen heeft een een minimalistische basis die toch de nodige demping en comfort biedt. De flexibele zool zorgt voor een afwikkeling die aanvoelt alsof je op blote voeten loopt. Vorig jaar had het model nog veters maar dit jaar is hij voorzien van een vernieuwd systeem waarbij je de schoen goed afsluit door twee bandjes die je met klittenband vast zet.

Jullie weten inmiddels dat ik het liefst op lichte en comfortabele schoenen loop maar dit is natuurlijk wel iets anders. Bij de Nike Free RN Motion Flyknit 2017 heb je het het gevoel dat je op blote voeten loopt. Het viel me echter gelijk op dat deze niet zoals de andere schoenen uit de Nike Free serie aanvoelde. Deze geven namelijk veel meer steun en demping en dat is erg fijn.

Heb je wel eens nagedacht over een minimalistische hardloopschoen maar durfde je het niet aan? Dan kan ik je zeker deze nieuwe Nike Free RN Motion Flyknit 2017 aanraden.

De schoenen kosten €150,- en zijn online te bestellen in verschillende mooie kleuren. Wat vind jij van de nieuwe Nike Free RN Motion Flyknit 2017?  Wat zijn jullie ervaringen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *