Nike introduceert de nieuwe Nike Free Trainer 3.0

Geen enkele schoen vereist meer diversiteit dan een trainingsschoen. De schoen moet niet alleen geschikt zijn voor indoor en outdoor trainingen, maar het moet de sporter ook ondersteunen in zowel kracht- als cardiotraining.

De Nike Free Trainer 3.0 heeft een stabiele ondergrond, waarmee je goed kunt liften en tegelijkerheid levert de schoen voldoende energie in de voorvoet om krachtige bewegingen en sprongen te maken. De bovenkant van de Nike Free Trainer 3.0 ondersteunt de dynamische bewegingen van de voet, terwijl de zeshoekige, flexibele zool met de verschillende flexgroeven de natuurlijke beweging van de voet stimuleert en zorgt voor ultiem comfort. De Nike Flywire technologie zorgt voor stabiliteit, biedt ondersteuning voor elke richting en snelheid van de voet en houdt deze goed op zijn plek. Dit geeft de sporter nog meer balans en grip tijdens het uitoefenen van squats of gewichtheffen.

Sp15_AT_Gallery_Free3_705270-100_1495_original

“Snelheid is een wapen geworden en sporters trainen hard om steeds sneller te worden. Zij hebben een schoen nodig die hen helpt om snel te draaien, te springen en te liften. De Nike Free Trainer 3.0 is gemaakt voor snelheid doordat het de natuurlijke beweging van de voet en de stabiliteit stimuleert, welke training je ook doet,” zegt Shawn Hoy, Senior Director, Nike Training Footwear.

De nieuwe Nike Free Trainer 3.0 is beschikbaar op Nike.com en is vanaf nu verkrijgbaar in de Nike stores.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *