Nike introduceert de Nike Flyknit Lunar 3

De meest lichte en sterke schoen voor de lange afstanden

Nike presenteert de nieuwe Nike Flyknit Lunar 3. Deze nieuwe versie van de Flyknit-range combineert een Lunarlon zool voor een perfecte demping met een licht en sterke Flyknit bovenkant. Hierdoor is het niet alleen perfect ademend, maar ook flexibel en ondersteunend. Deze schoen is de derde generatie FlyKnit die zowel door topatleten als dagelijkse lopers vaak wordt gedragen.

De laatste innovaties

De FlyKnit bovenkant in deze nieuwe schoen heeft een nog strakker gewoven structuur in de hiel voor meer ondersteuning, terwijl een losser gewoven structuur in de voorvoet zorgt voor extra ventilatie en stretch. Daarnaast heeft de schoen een pasvorm die de vorm van de voet aanneemt en deze op zijn plek houdt. De Lunarlon tussenzool en stevige rubberen buitenzool zorgen voor een nog betere landing van de voet.

“De Flyknit Lunar 3 combineert waar hardlopers zo van houden bij de Flyknit Lunar schoen: ontwikkelingen van twee van onze beste innovaties en technieken”, zegt Rob Williams, Senior Design Director of Running Footwear. “We hebben geluisterd naar wat sporters fijn vinden aan de schoen en ontwikkelde het Flyknit design die sporters de superieure kracht en ondersteuning geeft bovenop een nog lichtere Lunarlon zool.”

De Nike Flyknit Lunar 3 is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar in de Nike store en op Nike.com voor een consumentenadviesprijs van € 160,-.

SP15_BSTY_RN_Flyknit_Lunar3_698182_002_Front_3Qtr_081.jpeg_native_600 SP15_BSTY_RN_Flyknit_Lunar3_698182_002_Outsole_083.jpeg_native_600 SP15_BSTY_RN_Flyknit_Lunar3_698182-002_Hero_079.jpeg_native_600

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *