Nike+ Running gaat samenwerking aan met nieuwe partners

Nike kondigt vandaag de samenwerking aan met toonaangevende partners Garmin, TomTom, Wahoo Fitness en Netpulse. Deze samenwerking zorgt ervoor dat hardlopers overal ter wereld hun favoriete apparaten en sportuitrusting kunnen verbinden met het Nike+ platform en zo alle voordelen van de Nike+ community kunnen ervaren.

Schermafbeelding 2015-03-07 om 07.19.12

Fanatieke hardlopers en atleten hebben één ding gemeen: de wil om jezelf te verbeteren. Sinds de lancering in 2006 heeft de Nike+ Running App al miljoenen atleten geholpen en gemotiveerd om meer uit hun runs te halen. De Nike+ Running App is een coach, loop-buddy en motivatie ineen en biedt allerlei tools om persoonlijke vooruitgang te meten, bij te houden en te vieren.

Schermafbeelding 2015-03-07 om 07.19.02

“Of het nou je eerste of snelste race is, Nike+ is er om alle hardlopers te motiveren door hen van inspiratie en informatie te voorzien. Samen met de beste partners zoals Garmin, TomTom, Wahoo Fitness en Netpulse kunnen we deze ervaring delen met nog meer hardlopers, ongeacht waar zij rennen en met welk apparaat ze dit doen,” aldus Adam Roth, VP van Nike Global Running Brand Marketing. “Deze uitbreiding draait helemaal om de hardloper, zodat we hem of haar nog meer mogelijkheden geven om te ervaren hoe het voelt een Nike+ Running member te zijn.”

Deze samenwerking geeft Nike+ Running App-gebruikers nieuwe mogelijkheden om gemakkelijk verbinding te maken met GPS-horloges, hartslagmeters en ander aangesloten fitnessapparatuur:
·         Garmin is een wereldwijde leider in navigatie en GPS-horlogetechnologie;
·         TomTom werkt al lange tijd samen met Nike en is een wereldwijde, toonaangevende leverancier van GPS-sporthorloges;
·         Wahoo Fitness biedt innovatieve fitnesstechnologie voor smartphones, hartslagmeters en andere fitness-sensoren;
·         Netpulse is de grootste aanbieder van mobiele apps voor sport en health clubs en van cardio-technologie voor fabrikanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *