Nike Running lanceert de LunarTempo

Nike introduceert de LunarTempo. De schoen voor de hardloper die niet alleen op zoek is naar een raceschoen, maar ook de ondersteuning nodig heeft van een dagelijkse schoen. Geïnspireerd door zijn voorganger, de Nike Lunaracer, is de Nike LunarTempo een duurzame schoen die nog meer ondersteuning en comfort biedt. De innovatieve Flymesh-technologie zorgt voor de ideale pasvorm, terwijl de Lunarlon zool zorgt voor een perfecte demping tijdens het lopen.

nike-relerases-nike-lunartempo-02

 “Zoals altijd is de atleet onze bron van inspiratie. We zagen dat hardlopers dagelijks hun raceschoenen gebruiken voor hun training. Dit inzicht is de basis voor het design van de LunarTempo,” zegt Dave Roulo, Senior Designer of Running Footwear. “De schoen is ontworpen voor nog meer comfort, demping en snellere prestaties tijdens elke training.”

Design

Het design van de LunarTempo is ontstaan door samen met hardlopers te trainen. De ontwerpers bestudeerden de gedragen schoenen van hardlopers en zijn op basis van insights verder gaan werken. Al snel werd opgemerkt dat de Lunaracer veel wordt gebruikt voor dagelijkse training en dat het goed zou zijn als een nieuwe trainingsschoen meer ondersteuning en comfort zou bieden. Zo kwam een hardloopschoen tot stand die niet alleen heel licht, maar ook erg sterk is. De schoen past zich aan op de vorm van de voet en zorgt daarmee voor een comfortabele en ondersteunende pasvorm. Een schoen voor mooie, nieuwe uitdagingen, om op te trainen voor marathons of om persoonlijke records te breken!

Demping en controle voor tempo runs

De Lunarlon zool van de schoen heeft een ongekende demping en ondersteunt tijdens de landing, afwikkeling en afzet van de voet. Het wafelvormige profiel zorgt ervoor dat de druk wordt opgevangen tijdens het hardlopen en duurzaamheid en grip verhoogt. De zuignappen onder de zool vangen de impact tijdens het hardlopen op en herstelt de zool in zijn originele vorm, nadat de voet de grond heeft geraakt. Het sterke carbon rubber van de zool zorgt voor nog meer duurzaamheid en grip op de gebieden die snel slijten.

Steun en lichtgewicht bij elke stap

De Nike Flymesh biedt een perfect ademende bovenkant, voorziet de loper van lichtgewicht comfort en een geweldige pasvorm. Daarnaast zorgt de elasticiteit van de Flywire technologie ervoor dat de schoen zich aanpast aan de vorm van de voet.

 De Nike LunarTempo is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar in de winkel en op Nike.com voor een consumentenadviesprijs van € 120,-.

nike-relerases-nike-lunartempo-04 nike-relerases-nike-lunartempo-05 lunartempo-flywire lunartempo-toebox nike-relerases-nike-lunartempo-06 nike-relerases-nike-lunartempo-03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *