Nike+ SportWatch GPS

De Nike+ SportWatch GPS is misschien wel de meest sexy hartslagmeter met gps die je ooit zult dragen.
Met de Nike+ SportWatch GPS weet je voortaan van elke kilometer hoe hard je ging, krijg je gedetailleerde route-info en kun je natuurlijk deelnemen aan Nike+ Challenges en trainingsprogramma’s. Deel je trainingen en gelopen routes makkelijk op Facebook en ervaar het gemak van de Nike+ SportWatch GPS.

Hoe maak ik kans op de Nike+ SportWatch GPS?
Ga naar Facebook Run2Day en laat voor zondag 4 maart 23.59 uur, middels een motivatie, weten waarom jij die Nike+ SportWatch GPS verdient! Onder de reacties verloten wij drie Nike+ SportWatch GPS.

Nike+ SportWatch GPS
Het is een horloge, speciaal voor atleten, dat een dynamische en motiverende hardloopervaring biedt dankzij zijn unieke functionaliteiten. Het design van het horloge is erg techy en helemaal van deze tijd. Het horloge levert je, naast persoonlijke informatie zoals hartslag en calorieën, ook route-informatie zoals afstand en snelheid. Leden hebben toegang tot allerlei route-informatie, waardoor je trainingsprogramma’s beter te plannen zijn.
De Nike+ SportWatch GPS is ontworpen voor gemakkelijk en intuïtief gebruik. Het horloge bevat slechts drie knoppen en een touchscreen. Gedurende het lopen werkt de gps-ontvanger samen met de Nike+ Sensor in de schoen om accurate snelheids- en afstandsdata te geven.

De Nike+ SportWatch GPS kun je koppelen aan de USB poort van je Mac of PC om vervolgens onmiddellijk de Nike+Connect interface te starten die automatisch contact maakt met www.nikeplus.com

(bron: www.androidplanet.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *