Nooit meer losse veters dankzij de ClickTight

Hoe vaak gebeurt het niet, tijdens het hardlopen of misschien wel tijdens een hardloopwedstrijd, je veters zijn los geschoten en je moet gewoon stoppen. ClickTight is een nieuw innovatief ontwerp van Nederlandse bodem die er voor zorgt dat je veters nooit meer los raken tijdens het hardlopen.

 

6_blauw-211-trans 7_blauw-km-trans

ClickTight heeft zijn gepatenteerde One-click lace lock systeem gelanceerd op het crowdfunding platform Kickstarter en vraagt daarmee jullie support om dit geweldige systeem succesvol te kunnen introduceren op de markt. Jurrien Theuvenet is uitvinder van de ClikTight, en heeft daarmee zelfs de finale behaalt van de Philips Innovation Awards met een product gemaakt door en voor de lopers. Met de One-click oplossing is het mogelijk om je veters snel vast en weer los te maken door het bevestigen van de ClickTight aan je veters en zijn losse veters en dubbele knopen daarmee verleden tijd, en wie wil dat nou niet!

Zelf heb ik de ClickTight al een tijdje uitvoerig kunnen testen en het is super eenvoudig aan je veters te maken en is op verschillende manieren vast te maken. Door simpel je veter strak te trekken zorgt de Clicktigh dat deze vast klemt en hoef je enkel de ClickTight vast te drukken zodat hij secure zit tijdens je run. Ik ben overtuigd!

Wil je dus nooit meer losse veters tijdens het hardlopen? Bestel en support dan de ClickTight voor iets meer dan € 10,- op de Kickstarterpagina. Voor de nieuwste ontwikkelen volg ClickTight ook via de website, Facebook, Twitter of Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *