Nu extra korting op de Nike Race Day collectie

RUN-off-promotion-600x400

Je kent het wel, je bent al maanden aan het uitkijken naar die ene race. Je hebt je gelletjes al een paar weken van te voren gehaald en die liggen al klaar. Natuurlijk geef je niet toe dat je al een beetje zenuwachtig bent maar je wilt wel alles tot in de puntjes voorbereiden. Voor de een is dat zijn eerste 5km en voor de ander is dat een marathon.

Voor mij is dat de Rotterdam marathon op 9 april. Op dit moment zit ik al op de 30km in mijn lange duurlopen. Ik ben zelf niet zo dat ik alles al heb klaarliggen maar ik ben al wel aan het rondkijken naar een mooie outfit want ik vind het wel tof om voor deze wedstrijd een mooie nieuwe outfit te kopen en zo “Fresh” aan de start te verschijnen.

Al loop je zelf niet zijn de items in de “Race Day” collectie voor bijvoorbeeld de sportschool. Sommige artikelen zijn al afgeprijsd maar Nike gooit daar nog eens 20% bovenop.

HOE

Vul tijdens het afrekenen op Nike.com de code GEARUP in het promotiecodeveld in en krijg 20% korting als je kleding koopt in combinatie met schoenen uit de Race Day collectie ( De aanbieding is geldig tot 31 maart 2017 ).

Ik heb zelf enkele van mijn persoonlijke favorieten uitgekozen uit de sale, bekijk hier alle artikelen uit de wedstrijdcollectie

NIKE DRY KNIT hardloopshirt lange mouwen € 49

dry-knit-hardlooptop-met-lange-mouwen-heren

NIKE AEROSWIFT RACE – Hardloopshort 5cm € 65

aeroswift-race-hardloopshorts-van-5-cm-heren

NIKE ZOOM Streak 6 hardloopschoenen € 100

NIKE Zoom Streak 6 hardloopschoen

Typ tijdens het afrekenen op Nike.com de code GEARUP in het promotiecodeveld en krijg 20% korting als je kleding koopt in combinatie met schoenen uit de Race Day collectie. De aanbieding is geldig tot 31 maart 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *