OneFit organiseert grootste outdoor Apenkooi-event van Nederland

De innovatieve Nederlandse sportapp OneFit slaat deze zomer haar handen ineen met bezorgservice Deliveroo en ApenkooiGym voor vier edities van RELEASE THE BEASTS, een outdoor Apenkooi XL event. Apenkooien is niet alleen meer een uitlaatklep voor gierende puberhormonen, bij dit event springen juist volwassenen over de gymtoestellen. Na de succesvolle eerste editie in het Rotterdamse Kralingse Bos kondigt OneFit een vervolg aan van drie evenementen in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Liefhebbers, zowel OneFit-members als niet-members, kunnen zich gratis aanmelden via Onefit.nl.

De meeste mensen kennen Apenkooien nog als fenomeen uit de schoolgymzalen. Tegenwoordig is apenkooien bezig met een revival onder nostalgische millennials en één van de meest populaire lessen die bij OneFit via ApenkooiGym aangeboden wordt. In 2017 waren er alleen al via OneFit 4.500 unieke bezoekers die door middel van deze old school sport stoom wilden afblazen. De perfecte manier om het verstand op nul te zetten en simpelweg fun te hebben na een drukke dag en daarnaast de belichaming van het motto van OneFit – Sweat & Joy!

RELEASE THE BEASTS
De eerste editie van RELEASE THE BEASTS werd succesvol afgetrapt in het Rotterdamse Kralingse Bos. Sportieve Rotterdammers konden samen ouderwets klimmen en klauteren en zich in het zweet werken met hun favoriete fit-influencers, waaronder Zanna Hofstede en Judith Noordzij.

In elke Nederlandse stad waar OneFit actief is, zal deze zomer een pop-up Apenkooi-setting op een bijzondere locatie verschijnen. Actievelingen en bekende fitgirls en fitboys strijden in verschillende teams tegen elkaar. Ook toeschouwers kunnen meer doen dan alleen aapjes kijken of luidkeels supporten: bij een aantal RELEASE THE BEASTS-event worden speciale randprogramma’s georganiseerd, waaronder jeu de boules, suppen en kanoën. Om de energielevels weer aan te vullen zorgt Deliveroo elke editie voor een gratis uitgebreide gezonde lunch en healthy post-workout treats.

Aanstaande RELEASE THE BEASTS-evenementen:
1 juli 2018: Bouleshal Mooie Boules, Amsterdam
7 juli 2018: Haagse Bos, Den Haag

Voor deze evenementen zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bezoek Onefit.nl voor meer informatie over de talloze mogelijkheden van de sportapp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *