Ontdek de nieuwste Barre Workout van ESSENTRICS

Effectieve body-toning en diepe stretches waar je de deur niet voor uit hoeft – ontdek de nieuwste Barre Workout van ESSENTRICS.

Runway-ready en klaar voor de startblokken
Door de vloeiende stretches en dynamische oefeningen word je met ESSENTRICS snel sterker zonder de stijfheid die vaak hoort bij krachttraining. Door ESSENTRICS krijgt je lichaam de kracht en de souplesse om vrij te bewegen, of je nou gaat voor body-toning of om beter te worden in je favoriete sport.

Shape, souplesse en kracht waar jij dat nodig hebt
Met de ESSENTRICS Barre Workouts kom je in diepere stretches en zorgt voor meer gerichte body-toning. Lengte, souplesse en kracht op de plekken waar jij dat nodig hebt.

En de DVD heeft een slimmigheidje – je kan namelijk je eigen workout op maat creëren met één van de vijf Pre-Mixed workout combinaties waardoor de DVD voor iedereen effectief is. Actrice Sarah Gadon kwam voor haar nieuwste film ‘Dracula Untold’ in shape met de 60-minuten ESSENTRICS Full-Body Barre Workout.

Moeder – dochter team
ESSENTRICS is ontwikkeld door Miranda Esmonde-White, voormalig ballerina bij het Canadese Nationale Ballet. Zij ontwikkelde de work-out met twee doelen: sterk en slank blijven en het voorkomen van blessures. Ook Miranda haar dochter, Sahra Esmonde-White is co-creator van ESSENTRICS en is personal trainer van o.a. internationale modellen, acteurs, NHL teams en Olympische sporters.

ESSENTRICS in Nederland
De Nederlandse Daniëlle de Wildt heeft ESSENTRICS naar Europa gebracht en leidt als Master Trainer ESSENTRICS docenten op, in onder meer in Nederland en Groot-Brittannië. Je kan op verschillende plekken groepslessen volgen. Kijk op essentrics.nl voor alle leslocaties. Danielle geeft ook ESSENTRICS fitness retreats bij het toonaangevende Champneys Spa Resort in Tring (UK).

1 Comment

  • Willemijn schreef:

    Allereerst: super leuke blog met heel veel inspiratie & informatie! Top werk!
    Maar dit artikeltje is wel heel letterlijk gebaseerd op een persbericht.. jammer! Ik zou het leuk vinden ook iets over eigen ervaringen met ESSENTRICS te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *